ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ;

πηγή: Intime
 

Αυτό το παιδάκι, λέω για τον Γιώργο Σαββίδη, του Ιβάν και της Κυριακής, δεν λέει να μεγαλώσει, ακόμα και μετά τον γάμο του. Ε, κάποια στιγμή ο άνδρας σοβαρεύει, σταματάει να συμπεριφέρεται σαν πιτσιρίκι με κοντό παντελόνι. Πολύ περισσότερο όταν έχει μπει στη φάση του υποψήφιου μπαμπά.

«Καλωσορίζω στον ΠΑΟΚ τον Φερνάντο Βαρέλα» έγραψε στο instagram ο υιός του Ιβάν και προσέθεσε ότι περίμενε πολύ καιρό τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη. Τι είναι αυτό; Δουλειά, υποψιάζομαι. Στον ΠΑΟΚ ο γιος του μεγαλομέτοχου κάνει μια δουλειά. Πιθανόν να την έχει αναλάβει υπεύθυνα μετά από συνεννόηση με το αφεντικό, τον πατέρα του.

Κάποιος πρέπει να καλωσορίζει τους νέους παίκτες. Να τους εύχεται ίσως καλή διαμονή στη Θεσσαλονίκη, καλές προπονήσεις, καλά παιχνίδια, καλά χειροκροτήματα από την εξέδρα. Είναι πράγματι μια δουλειά αυτή που βοηθάει την ομάδα.

Έγραψε και κάτι άλλο στο διαδίχτυο ο υιός, ο πρωτότοκος υιός του Ιβάν. Ότι ο Βλάνταν Ίβιτς είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια. Το μάθαμε κι αυτό. Αφεντικό της ΠΑΕ είναι ο Ιβάν, αφεντικό στους παίκτες ο Βλάνταν. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του Γιώργου, που επικοινωνιακά παίζει σχεδόν το ίδιο με τον φαδεράκι του.

Διαβάστε ακόμα:

Χαμένος στο διάστημα είναι ο ΠΑΟΚ