Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗ ΘΡΥΛΑΡΑ

πηγή: Intime
 

Το πήρε, λέει, το ψυχολογικό προβάδισμα για το πρωτάθλημα η Πανάθα από τον Ολυμπιακό. Ο βάζελος κέρδισε τη δική του Μπερσεβά, ενώ ο γάβρος αποκλείστηκε από τη δική του ΑΙΚ. Εξισώνουμε τους δυο αντιπάλους και βγάζουμε το συμπέρασμα. Μιλάμε για υψηλού επιπέδου ανάλυση.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να περιμένουμε όταν ξεκινήσει το δικό μας το νταραβέρι πως η ομάδα του Στραματσόνι θα αφήσει αυτήν του όποιου Βίκτορ πίσω. Βεβαίως, να σημειώσουμε πως αμφότερες οι δημοφιλείς ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα.

Αστειότητες. Αυτό έχω να σου πω. Μιλάμε για μπάλα. Μιλάμε για μπάλα, όπως την αναλαμβάνεται ο κόσμος. Το ψυχολογικό αφορά στον κόσμο. Η Πανάθα πέρασε μια ομάδα που έπρεπε να περάσει και η Θρυλάρα αποκλείστηκε από μια ομάδα που δεν έπρεπε να αποκλειστεί. Αυτή είναι η διαφορά. Πως, δηλαδή, ο βάζελος αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει πλάκα στον γάβρο. Κι όχι βέβαια πως αν τον πετύχαινε στο τερέν θα του έπαιρνε τα σώβρακα. Οποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον αφελής και σίγουρα άμπαλος.

Για να κάνουμε ταμείο, κανείς δεν μου εγγυάται πως αύριο το παιχνίδι δεν θα γυρίσει τούμπα. Η ζωή λέει πως θα συμβεί. Θα κάτσει στο αλλιώς και μετά πάλι στο έτσι. Αυτό με μια λέξη αποκαλείται «νομοτέλεια».

Διαβάστε ακόμα:

Χάθηκε η διπλή χαρά για τους ΠΑΟΚτσήδες