Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ

πηγή: Intime
 

Κάνε μας τη χάρη, ρε, Κοντονή. Άσε, ρε, Σταύρακα. Έτσι το λέω, για να μην νομίζει ο συριζαίος υφυπουργάκος της πολύ πλάκας ότι όλοι είναι κορόιδα. Ότι όλοι μασάνε το παραμύθι της ανύπαρκτης αγωνίας του και της επίσης ανύπαρκτης προσπάθειάς του να φτιάξει πρωτάθλημα υγειές και ανταγωνιστικό.

Σκοτώνονται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη μόνιμη κόντρα τους με τον Ολυμπιακό, και θα έμενε στην απ’ έξω ο δικηγοράκος του σύριζα που παριστάνει και αυτός τον εξυγιαντή ελάτε να γελάσουμε υφυπουργό αθλητισμού.

«Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα» κάνει το δικό του παιχνίδι ο Κοντονής Σταύρος. Το παιχνίδι της ρεκλάμας του. Αμ’ πως! Υπάρχει κι αυτός. Ο Κοντονής Σταύρος. Όχι μόνον ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης.

Ας πούμε ότι οι ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού και διαμαρτύρονται με το δίκιο τους. Ο Κοντονής Σταύρος, τι βιόλα βαράει; Αντιπολιτεύεται τον Μαρινάκη. Αντιπολιτεύεται τον… Γκιρτζίκη. Εάν δεν είναι σε θέση ως κράτος, ως κυβέρνηση να κάνει κάτι επί της ουσίας, ας κρυφθεί ο σύντροφος για να μην ξεφτυλίζεται. Επειδή κάποιοι ξέρουν, κάποιοι καταλαβαίνουν, δεν είναι μαϊμού πολιτικοποιημένοι και σκεπτόμενοι.

Με το «επικοινωνιακό» παιχνίδι που κάνει ο συριζαίος δείχνει την απόλυτη γύμνια του. Ότι εδώ και 20 μήνες σερί δεν έχει κάνει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Και την βγάζει με… απειλές που δεν τις φοβούνται Μαρινάκηδες, Γκιρτζίκηδες και σια.

Διαβάστε ακόμα:

Μπανιστιρτζήδες αυτοί που αποθεώνουν την Κορακάκη