ΕΛΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Ποια είναι, ρε, αυτή η Άννα Κορακάκη, που από το πουθενά και ξαφνικά την ανακάλυψε η Ελλάδα. Αυτή η έντιμη και χαζοχαρούμενη χώρα. Και τα μήντια την έπεσαν στο πολύ τραλαλά στο κορίτσι, αφ' ότου πήρε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες. Την ξέρανε και από προχθές; Έστω από χθες. Μ' ένα κάρο ανοησίες και κάργα στην υποκρισία δημοσιογράφοι, πολιτικοί και γενικώς κάθε παπαριάς αξιωματούχοι και παρατρεχάμενοι υποδέχθηκαν τον εθνικό, λέει, και ηρωικό θρίαμβο του χρυσού κοριτσιού.

Ομολογώ και χωρίς να ντρέπομαι καθόλου ότι ούτε καν είχα ακούσει το όνομα Άννα Κορακάκη. Όπως, άλλωστε, το 99,9999 τα εκατό των Ελλήνων. Πώς, λοιπόν, με τη νίκη της η εν λόγω Κορακάκη... τιμάει, λέει, την Ελλάδα, την εκφράζει, κουβαλάει την Ελλάδα μας, όλες αυτές τις μπουρμπουλήθρες που σαλιαρίστηκαν.

Δήθεν κατουρήθηκε από τη χαρά της η Ελλάδα για ένα κορίτσι που της ήταν άγνωστο. Όπως άγνωστο είναι το άθλημά της. Πιθανόν να παίζει η υποψία ότι με το πιστόλι της η Κορακάκη είναι σε θέση να υπερασπίσει τα σύνορα από τον εχθρό.

Η αποθέωση της απάτης. Αυτό έγινε με το χρυσό μετάλλιο. Μπράβο στο κορίτσι λέω, χίλιες φορές μπράβο για την προσωπική της διεθνή επιτυχία, όχι και ελληνική επιτυχία. Δεν είναι ελληνική, δεν εκφράζει Ελλάδα, δεν αντιπροσωπεύει ελληνικό αθλητισμό επειδή την καπηλεύτηκαν ΜΜΕ και κόμματα.

Εδώ και μήνες(!) τρώω στη μάπα το όνομα Μίνα Αρναούτη. Η φίρμα! Η βεντετάρα. Ποια Κορακάκη που έκανε, λέει, υπερήφανη την Ελλάδα. Η Μινάρα, με το προσόν ότι υπήρξε... συνεπιβάτις στο μοιραίο τζιπ του τραγουδιάρη καψουριάρικων σουξέ είναι το άτομο στο οποίο τα έδωσαν όλα τα μήντια.

Δεν ξέρω ποιο είναι το επάγγελμα της κυρίας Μίνας Αρναούτη, ούτε καν αν επαγγέλεται κάτι. Ξέρω, όμως, ότι δημοσιεύθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες της και ρεπορτάζ σχετικά με το χαμό του αδικαχομένου Παντελή Παντελίδη. Και θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται, ενώ σε πολύ λίγες ημέρες θα ξεχαστεί η τρακατρούκα Κορακάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Μπανιστιρτζήδες αυτοί που αποθεώνουν την Κορακάκη