Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΞΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι τουρίστας στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης. Σε καμία περίπτωση. Από την πρώτη στιγμή που εξαγόρασε την ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Τόσο σοβαρά πήρε την υπόθεση Ολυμπιακός. Είναι ο μεγαλομέτοχος υπόδειγμα, με την έννοια ότι έβαλε αποφασιστικά μέσα στην καθημερινότητά του το ποδόσφαιρο. Και, όπως έχει αποδείξει, γι' αυτόν δεν έχει νόημα η εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, όπως και σε κάθε αντικείμενο που θεωρείται δημοσίου ενδιαφέροντος, αν δεν κάνει πρωταθλητισμό. Αν αυτός δεν είναι πρώτος.

Έξι χρόνια στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης είναι πρωταθλητής. Πρώτος. Κατέβηκε υποψήφιος στο Δήμο Πειραιά και με τη μία πήρε τη δημαρχία. Σήμερα, με τις όποιες διασυνδέσεις του και επαφές σε προσωπικό επίπεδο, έχει βάλει πλώρη να γίνει καναλάρχης. Αφού έχει μπερδευτεί εδώ και 8 χρόνια με τα μήντια, να εξελιχθεί σε μηντιάρχη. Στον άρχοντα των μήντια, μάλιστα.

Με τον Ολυμπιακό τι γίνεται; Ως... δημοτικός σύμβουλος ο Μαρινάκης, αλλά και ως μηντιακός παράγων δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Στον Ολυμπιακό, όμως, όπως ο ίδιος συμφωνεί, είναι «υπόλογος» στους οπαδούς της ομάδας. «Επενδυτής», άλλωστε, στον Ολυμπιακό δεν έγινε για να επενδύσει, για να κερδίσει, αλλά για να κάνει μεγάλο, πιο μεγάλο τον τρανό Ολυμπιακό. Για να δώσει χαρά στους γάβρους.

Ο χειρώτερος Ολυμπιακός επί εποχής Μαρινάκη είναι σήμερα. Το πράμα βγάζει μάτια. Η ομάδα σε διώχνει από το γήπεδο. Δεν σε προκαλεί να την παρακολουθήσεις. Και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, να προβλέψει πότε, μετά από πόσο καιρό ο πρωταθλητής θα ξαναβρεί τον εαυτό του.

Το θέμα δεν είναι να γίνει μια μεταγραφή. Δύο μεταγραφές. Αυτά δεν είναι σοβαρές κουβέντες. Αυτά είναι μόνο για τα... πρωτοσέλιδα. Η μεταγραφή απλά ενισχύει την ομάδα. Τις καλύπτει ένα κενό.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν θεραπεύεται με... μεταγραφές. Το πρόβλημα που το γνωρίζει ο Μαρινάκης. Αλλοίμονο κι αν δεν ξέρει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που δεν είναι μαϊμού πρόεδρος, αλλά το αφεντικό που όλα περνάνε από τον πάγκο του, να μην έχει πάρει πρέφα γιατί σέρνεται σήμερα ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα που πλέον δεν της έχεις εμπιστοσύνη ακόμα και στην Ελλάδα, όχι μόνον στην Ευρώπη.

Πετυχημένος για τους γάβρους είναι ο Μαρινάκης. Δεν έχει, λοιπόν, κανένα πρόβλημα να κρυφτεί. Να μην πει στον κόσμο τι συμβαίνει και γιατί η ομάδα ρετάρει. Και, ακόμα, αν έχουν βάση οι φήμες και το ράδιο αρβύλα(;) ότι έτσι ή αλλοιώς ψάχνει τρόπο να την κάνει από τον Ολυμπιακό με ελαφρά πηδηματάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκησε, αλλά έβγαλε την αρρώστια του