ΙΕΡΕΑΣ ΒΟΥΝΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Θα μας τρελάνουν οι γάβροι. Λέω για τους σεσημασμένους γάβρους, όλους αυτούς της κακιάς συμφοράς που εμπορεύονται τον θρύλο. Το παρατράβηκαν πάλι με τη μεταγραφή του Γερμανού παικταρά Μάρκο Μαρίν. Λες και μετά από χρόνια και ζαμάνια η ομαδάρα πήρε ποδοσφαιριστή! Στο φινάλε ούτε ο Ρονάλντο ήρθε στον Πειραιά, ούτε ο Μέσι.

Αντί να δουν όλοι αυτοί, που δήθεν αγαπάνε και ενδιαφέρονται για τον Ολυμπιακό, ποιο είναι το πρόβλημα του πρωταθλητή, που σήμερα βγαίνει στο γήπεδο και είναι αγνώριστος, το ρίχνουν στις θριαμβολογίες. Λες και δεν πήραν ποδοσφαιριστή, τον εν λόγω Μαρίν, αλλά ένα πτυχιούχο μάγο βουντού.

Μήπως έχουν δίκαιο! Πράγματι ο Ολυμπιακός με τους τόσους εχθρούς, ονόματα δεν λέμε, που δεν σταματούν να τον πολεμούν, χρειαζότανε έναν ιερέα μαύρης μαγείας. Με αποκρυφιστικές τελετές, με κουκλάκια υποκατάστατα των επώνυμων αντιπάλων του θρύλου και την επίκληση δαιμονικών πνευμάτων, να προστατεύει την ομάδα. Να τιμωρεί όσους την δυσφημούν.

Παικταράς ο εν λόγω Μαρίν, καμία αντίρρηση, αλλά ένας μέσα στους ένδεκα, μην πω στους 22 πλας του Ολυμπιακού. Τι, αλήθεια, μπορεί να κάνει ένας, όσο και υπερπαίκτης να ΄ναι σε μια ομάδα που σήμερα βρίσκεται σε κρίση αγωνιστική. Μόνον ένας μάγος μαύρης μαγείας.

Ο Μαρίν από την Γκλαντμπαχ και μετά την Βέρντερ πήγε το 2012 στην Τσέλσυ, όμως δεν έπιασε. Ούτε έξι ματς δεν έπαιξε. Στη συνέχεια, να το πούμε κι αυτό, δεν άλλαξε η μοίρα της Σεβίλης, της Φιορεντίνα, της Άντερλεχτ, της Τραμπζονσπορ που έπαιξε ο Γερμανός. Δεν δικαιολογείται, λοιπόν, ο δίχως μέτρο ενθουσιασμός όλων αυτών που βγάζουν μεροκάματο από τον Ολυμπιακό, για το συμβόλαιο με τον Μαρίν. Εκτός κι αν δεν πήρε παίκτη ο Ολυμπιακός, αλλά μάγο βουντού.

Διαβάστε ακόμα:

Διαβατάρηδες περαστικοί οι παίκτες του Ολυμπιακού