Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ ΣΤΟΝ... ΜΠΕΝΤΟ!

πηγή: Intime
 

Υπάρχει πρόβλημα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Και πρόβλημα Τσόρι Ντομίγκες. Αυτό το...καλό έχει η πτώση μιας ομάδας. Το αγωνιστικό της βούλιαγμα. Στον αφρό βγαίνουν κάποια πράγματα που δεν φαινόντουσαν, που ν ήταν αγκάθια, ακόμα κι όταν η ομάδα πήγαινε καλά. Ήταν μέσα στους στόχους της.

Δεν υπάρχει σήμερα Φορτούνης στον Ολυμπιακό. Αυτός που ήταν. Αυτός που έδειξε ότι μπορούσε να να γίνει ο ηγέτης, ιδιαίτερα από το ξεκίνημα της περασμένης σαιζόν. Σήμερα; Είπαμε. Δεν υπάρχει Φορτούνης. Αγνώριστος.

Ο Τσόρι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Είναι ακόμα; Ήταν. Δύσκολο να πεις ότι παραμένει, όταν χρησιμοποιείται ως αλλαγή. Όταν στη θέση του, στο θρόνο του ηγέτη παίζει ο Φορτούνης.

Δεν το συζητάμε ότι ο Αργεντινός είναι παίκτης αξίας. Η μπαλαδόφατσα. Δεν είναι η πρώτη κλάση, όμως γεννήθηκε για να κάνει αυτή τη δουλειά, του ποδοσφαιριστή, και να έχει το συγκεκριμένο ρόλο στην ενδεκάδα.

Βάζει το γκολ, το 1-1, περνάει τη μπάλα ανάμεσα στο μετακινούμενο... «τείχος» δύο αντιπάλων και ο Ιησούς Χριστός φοβήθηκε το μάτι του Τσόρι. Έτσι που γύρισε να κυττάξει τον προπονητή του. Τι να σημαίνει αυτή η δολοφονική ματιά στον Μπέντο.

Εγώ αν ήμουνα προπονητής στον Ολυμπιακό, όσο κι αν... υποψιαζόμουνα γιατί με «κάρφωσε» έτσι ο Τσόρι, θα του ζητούσα να το... συζητήσουμε. Ποιος από τους δυο έχει δίκαιο.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο Παναθηναϊκός να ξεχάσει την Ευρώπη