Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Η κλήρωση στο γιουρόπα έδωσε στον Παναθηναϊκό δύσκολους αντιπάλους. Αντίθετα οι ομάδες που έπεσαν στον όμιλο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι στα μέτρα τους. Κατόπιν τούτου, λέω εγώ, για όσους γνωρίζουν να «διαβάζουν» και να αξιολογούν την κλήρωση στη φάση των «48», ο Παναθηναϊκός ευτύχησε. Στάθηκε τυχερός, επειδή:

1. Αν αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός δεν θα αποχωρήσει με σκυμμένο κεφάλι
2. Αν προκριθεί σε μεγάλο βαθμό θα έχει πιάσει τα λεφτά της σαιζόν.

Στόχος δεν είναι να προκριθεί μια ομάδα χωρίς να επιτύχει κάτι! Σιγά τα λάχανα, αν ο Ολυμπιακός περάσει τις υποδεέστερες Αστάνα Καζακστάν, ΑΠΟΕΛ Κύπρου και Γιουνγκ Μπόυς Ελβετίας. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κι αν πάθει κάζο; Ε, τότε θα πεις, κατόπιν κηδείας, ότι στην κλήρωση βρώμαγε η δουλειά.

Το αυτό μας στην περίπτωση του ΠΑΟΚ που κληρώθηκε με τις ασήμαντες Σλοβάν Λίμπερετς και Καραμπάκ, ψάξε βρες. «Όνομα» είναι μόνον η Φιορεντίνα, που την καταπίνει αμάσητη ο ΠΑΟΚ.

Λουκούμι κλήρωση είναι αυτή του Παναθηναϊκού. Η ευκαιρία(!) να διακριθεί στην Ευρώπη. Με αντιπάλους την δυνατή Θέλτα, την υπολογίσιμη και απρόβλεπτη Σταντάρ Λιέγης και τον πάντα μοδάτο, ακόμα κι όταν βρίσκεται στα κάτω του, Άγιαξ.

Διαβάστε ακόμα;

Αυτός ο Παναθηναϊκός να ξεχάσει την Ευρώπη