Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Το λέω από την αρχή και απότομα. Δεν έχω εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ. Είναι και το άλλο. Δεν μπορώ να μη λάβω υπ' όψιν μου τη ζημιά που μπορεί να κάνει στην ομάδα ο μεγαλύτερός της εχθρός. Ο πιο ύπουλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα πράγματα μιλάμε.

Μετά από τέσσερα χρόνια με Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά τα σημάδια ότι ήγγικεν η ώρα. Η χρονιά που θα πάρει το πρωτάθλημα. Κανένα οικονομικό πρόβλημα, σταθερότητα στη διοίκηση. Ενίσχυση στο ρόστερ. Το τοπίο στην πιάτσα καθαρίζει. Η πρόκριση στους ομίλους του γιουρόπα. Όλα φτιάχνουν ψυχολογία θετική τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στην εξέδρα.

Έλα, όμως, που ο μεγάλος, ο ιστορικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ υπάρχει! Παρανομεύει. Αυτό υποστηρίζω διότι δεν αγνοώ την Ιστορία. Δεν ήρθε από το φεγγάρι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι εξωγήινος. Μια ζωή τον ξέρουμε. Τον ξέρουμε πολύ καλά.

Το άγχος σκοτώνει τον ΠΑΟΚ. Το άγχος της επιτυχίας. Ιστορικά το έχει δείξει με τον πιο καταστροφικό, αυτοκαταστροφικό τρόπο ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Δεν αντέχει την επιτυχία! Κολώνει να σηκώσει την δικιά του επιτυχία. Βγαίνει μπροστά στη βαθμολογία και αρχίζει να ρετάρει. Όπως έχει δυνατότητες η ομάδα να πιάσει κορυφή στη βαθμολογία και λες να δειλιάζει.

Πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αυτόν τον ύπουλο εχθρό, που τον κουβαλάει μέσα του; Γίνεται!

Αρκεί πρώτα να αναγνωρίσει ότι πράγματι μπορεί να την πατήσει από τον συγκεκριμένο «εσωτερικό» αντίπαλο. Ότι πράγματι έχει αυτό το «φίδι» στον κόρφο του ο ΠΑΟΚ. Διαφορετικά, αν δηλαδή αγνοήσει το «δηλητήριο» μέσα στις σάρκες του, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από τον ίδιο του τον εαυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Παρασήκωσε τον αμανέ η Κορακάκη