ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

πηγή: Intime
 

Βιάστηκαν όλοι ότι ο Κοντονής Σταύρος θα πάρει πίσω την απόφασή του να αναβάλει επ' αόριστον το πρωτάθλημα. Για τόσο κορόιδο τον έχουν τον υφυπουργό αθλητισμού.

Άντε και αρχίζει το πρωτάθλημα και από την πρώτη κιόλας αγωνιστική γίνεται της πουτάνας το μαγκάλι. Οπότε ο εξυγιαντής Κοντονής Σταύρος που... τόσα πολλά έκανε για να μπει μια τάξη στο ποδόσφαιρο, θα εκτεθεί. Πιο σωστό είναι να πω ότι θα ξευφτυλιστεί. Γιατί, ρε, άρχισε το πρωτάθλημα όταν διεξάγεται με τις ίδιες συνθήκες που προκάλεσαν τη διακοπή του, θα πει ο καθένας.

Πήρες χαμπάρι; Είναι απίθανο από το πουθενά να... ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Να, γιατί είναι έκπληξη να ξαναρχίσει η δουλειά στα γήπεδα. Ο κίνδυνος είναι
στη γωνία και περιμένει να εκθέσει τον υφυπουργό. Να δώσει αυτός το πράσινο φως και να αποδειχθεί στην πράξη ότι... κακώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Και τι θα γίνει, δηλαδή. Να μην αρχίσει το πρωτάθλημα; Ο υφυπουργάκος το μόνο που τον απασχολεί είναι η μούρη τους. Η λεζάντα του. Η δημοσιότητά του. Και όσο δεν το ξεκινάει, τόσο καουμπόυς δείχνει.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεταγραφές... η σαμπρέλα του Μαρινάκη