ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ

πηγή: Intime
 

Μαλακίες λένε οι ξένοι ποδοσφαιριστές όταν πατάνε το πόδι τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τι να πουν τα παιδιά! Ότι έχω ακούσει πως είστε μια χώρα κωλοχανείο, το σκέφθηκα πολύ να έρθω σε ελληνική ομάδα, όμως το συζήτησα με την γυναίκα μου, και επειδή δεν είχα άλλη επιλογή, συμφώνησα να υπογράψω στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ... Όχι δεν θα πούνε τέτοια πράγματα.

Όταν απευθύνεσαι σε μαλάκες, δηλαδή σε κάποιους που δεν αντέχουν την αλήθεια, μαλακίες θα πεις. Μαλακίες θα σου βάλει στο στόμα ο ατζέντης σου. Ότι ήρθε σε μεγάλη ομάδα, που έχει έναν υπέροχο κόσμο, τέτοιες παπαρδέλες.

Όταν, όμως, ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής φύγει από την Ελλάδα και δεν θέλει να επιστρέψει, τότε θα ακούσεις αλήθειες. Ότι είμαστε μια χώρα μπουρδέλο. Αυτό που χρόνια, που εδώ και χρόνια έλεγε ο αποδυτηριάκιας. Ότι ο πρωθυπουργός στην Ελλάδα δεν είναι σε χώρα, αλλά σε μπουρδέλο. Ότι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, δεν λειτουργεί σε αξιόπιστη κοινωνία, αλλά σε μπουρδέλο.

Ο τουρκόσπορος και σουηδικής υπηκοότητας Τζίμυ Ντουρμάζ δεν είπε τίποτα σε βάρος του Ολυμπιακού, με την μετακίνησή του στην Τουλούζ της Γαλλίας. Ποιος Ολυμπιακός! Ένα κομμάτι της Ελλάδος είναι ο Ολυμπιακός, όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Μόνον όσοι κάνουν παιχνίδι βλέπουν διαφορές ανάμεσα στις ομάδες, στα κόμματα, αλλά και στα πρόσωπα.

Σημασία έχει ότι είμαστε μπουρδέλο. Κι όχι ότι κάποιοι είναι πουτάνες, νταβατζήδες, τσατσάδες κι άλλοι αξιοπρεπείς πορνόβιοι, άλλοι ότι κρατούν αποστάσεις από το κωλάδικο. Ναι, έχουμε και τα υγιή στοιχεία μας, όμως δεν είναι τόσο αρκετά για να μη λαμογιάρει με τη λέρα και τη χολέρα της κοινωνίας μας η εκάστοτε κυβερνητική εξουσία.

Γλύτωσα που έφυγα από την Ελλάδα, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είπε ο Ντουρμάζ. Υπ' όψιν ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο ισχυρή οικονομικά ομάδα. Κι όμως! Ο Τζίμυ είπε ακόμα πως δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα, δεν ξέρεις τι μέρα ξημερώνει, τίποτα δεν είναι σίγουρο, τι ώρα θα κάνουμε προπόνηση, αν θα παίξουμε αύριο, αν θα αναβληθεί το πρωτάθλημα, αν τα λεφτά σου έχουν την ίδια αξία, όπως χθες.

Διαβάστε ακόμα:

Σάρωσε το ποδόσφαιρο στο τηλεοπτικό παζάρι