ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ!

πηγή: Intime
 

Γνωστό. Κουκουλοφόροι την έκαναν στην κλήρωση του πρωταθλήματος Β' εθνικής κι αυτό το show του υποκόσμου του ποδοσφαίρου, που μη μας διαφεύγει έχει επαφές με προέδρους ΠΑΕ, ήταν μια ακόμα αφορμή στον υφυπουργό αθλητισμού να δώσει τα ρέστα του. Πραγματικά, η αντίδραση του Κοντονή Σταύρου καταγράφεται στην Ιστορία. Δεν διέπραξε απλά το καθήκον του. Έκανε περισσότερα απ' όσο περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα:

1. Δεν είπε «μπράβο» στην επίθεση τρομοκρατίας των μπράβων της νύχτας. Απεναντίας, την καταδίκασε. Κορυφαίος πολιτικός άθλος.
2. Χαρακτήρισε άνανδρο το ντου των οπλισμένων αλητών. Δεν το επιδοκίμασε, άλλη τεράστια επιτυχία του υφυπουργού.
3. Προέβλεψε ότι η (δεξιά) αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση. Διότι, αντιληπτό αυτό, πώς αλλιώς η (αριστερή) κυβέρνηση θα κτυπήσει τις βίαιες συμπεριφορές.
4. Το ποδόσφαιρο, είπε ακόμα ο Κοντονής Σταύρος, βρίσκεται σε βαθειά κρίση. Πού θα πάει, όμως! Όσο δεν βρίσκεται σε κρίση, βαθειά και πλατιά η πολιτική, και κυρίως ο κομματισμός της αριστεράς, όλα θα μπουν σε μία τάξη.

Παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος ο Κοντονής Σταύρος είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκε με το νέο κρούσμα βίας. Εδώ και 20 μήνες έχει κάνει τόσα πολλά, τόσες πολλές δηλώσεις, τόσες πολλές καταγγελίες, όμως θα χρειαστεί να συνεχίσει το κυβερνητικό του έργο, με νέα χαρτούρα, με νέο χαρτοπόλεμο.

Αλλοίμονο. Να λυγίσουν τον Κοντονή Σταύρο κάποια πρεζόνια, που βάρεσαν στην κλήρωση της Β' εθνικής. Παράλειψή του! Έπρεπε να προλάβει να αναβάλλει επ' αόριστον την κλήρωση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης δεν μπαίνει φυλακή, είναι ο Μαρινάκης