ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ

πηγή: Intime
 

Τέτοιο κόλλημα σε βάρος του φουκαρά του Μαρινάκη δεν έχει ματαγίνει. Θα μου πεις ότι τα θέλει και ο κώλος του. Προκαλεί μ' όσα κάνει. Επτά χρόνια είναι στα κάτω της η ναυτιλία, ούτε κάν στο ίσα βάρκα ίσα πανιά, κι αυτός δεν ησυχάζει. Θέλει να μπλέκεται σε τούτο και το άλλο. Να παίρνει πρωταθλήματα, δήμους, κανάλια. Να καταξοδεύεται, δηλαδή.

Θα μου πεις ότι έχει πακέτο στην άκρη. Μπορεί οι μπίζνες στη θάλασσα να μην αφήνουν κέρδη σήμερα, όμως ο Μαρινάκης δεν βάζει φρένο στις φιλοδοξίες του και τις δραστηριότητές του στη ξηρά. Μην τον δεις αύριο να κάνει κόμμα τον χοντρό. Αριστερό κόμμα, βέβαια. Ιδεολογικά, δηλαδή, αλλά και χρωματικά να ταιριάζει με τον θρύλο.

Τι είναι ο Ολυμπιακός, ρε; Λαϊκιά ομάδα είναι. Ομάδα του λαού, του φτωχού μεροκαματιάρη. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του κατεστημένου, της πλουτοκρατίας, της εξουσίας. Γνωστά αυτά από τις πρώτες δεκαετίες του περασμένου αιώνα.

Λέγαμε για το ασταμάτητο σφυροκόπημα που δέχεται ο Ευάγγελος Μαρινάκης από τους στημένους αντιπάλους του. Καθημερινά δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως εγκληματία. Αυτό ο Μαρινάκης, εκείνο ο Μαρινάκης. Μέχρι που θα πάει αυτή η βιόλα;

Το τελευταίο με τον Masuaku. Τον πούλησε ο Ολυμπιακός στην Ουέστ Χαμ και η αγγλική ομάδα, λέει, όχι ψάχνει τώρα που έδωσε τα λεφτά της μεταγραφής του αραπάκου. Αποκάλυψη, λέει, της Daily Mail. Εγώ λέω ότι με ανύπαρκτα σκάνδαλα συνεχίζεται το πλάνο δυσφήμησης του προέδρου του Ολυμπιακού. Να κτυπηθεί, δηλαδή, ο Ολυμπιακός, όπως πολύ σωστά λέει ο Μαρινάκης.

Αν υπάρχει λαμογιά στη μετακίνηση του Μαζουακού, ψάξτε στην Ουέστ Χαμ, μαλάκες. Όχι στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτσινο το 6-1 του Ολυμπιακού με Βέροια!