Ο ΜΑΡΙΝ... ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Ο παικταράς στον Ολυμπιακό ήταν ο Αργεντινός Τσόρι Ντομίγκες. Ήταν. Για ποδοσφαιριστή μιλάμε, όχι για τραγουδιστή και κομμωτή που αν είναι σε φόρμα κρατιέται στο επίπεδό του, αδιάφορο από την ηλικία του. Σήμερα, λοιπόν, ο Τσόρι είναι παγκίτης, έχασε τη θέση του από τον Κώστα Φορτούνη. Ο οποίος πού είναι κι αυτός;

Είπαμε. Δεν παίζει μονάχα ρόλο καθοριστικό η ηλικία, είναι και η φόρμα που ορίζει την παρουσία ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Ο Φορτούνης, το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού, εδώ και μήνες πλέον δεν είναι αυτός που ήταν.

Ο Γερμανός Μάριν δεν είναι μεγαλύτερης αξίας ποδοσφαιριστής από τον Τσόρι και τον Φορτούνη. Γνώμη μου. Να, όμως, που ο καινούργιος, ιδίου ρόλου στην ενδεκάδα όπως ο Ροντρίγκες και ο Φορτούνης, σήμερα είναι η πρώτη επιλογή. Μπέρδεμα.

Ο Ροντρίγκες έβλεπε να παίζει στη θέση του ο Φορτούνης, τώρα βλέπει τον Μάριν. Κι αφού ήρθε ο Γερμανός γιατί παρέμεινε ο Αργεντινός; Για να γίνεται αλλαγή της αλλαγής, δεν νομίζω.

Και γιατί αποκτήθηκε ο Μάριν, ήταν σίγουρος ο Ολυμπιακός ότι θα συνεχίσει το ντεφορμάρισμα του Φορτούνη; Δύσκολα να δεχθείς ότι στον Ολυμπιακό δεν κάνουν στοχευμένες μεταγραφές. Ό,τι παίρνουν παίκτες που τους βρήκαν εύκαιρους, όχι με συγκεκριμένα αγωνιστικά κριτήρια.

Το τελευταίο. Μάλλον ο Μάριν θα μας υποχρεώσει να τον προσέξουμε. Μόνον απαρατήρητος δεν θα περάσει από τον Ολυμπιακό, κι αυτό θα είναι για το συμφέρον της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός πήρε το Αργυρόκαστρο!