Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ

πηγή: Intime
 

Προτείνω στον Αραβίδη να αλλάξει χτένισμα, ίσως αυτό τον βοηθήσει να σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Πρώτα αυτό, το οποίο το θεωρώ απαραίτητο, ειδικά αν επιλέξει μια συγκεκριμένη πομπαντούρ κόμμωση, δεν θα χρειαστεί να εκφράζει τα παράπονά του μέσω του διαδικτύου.

Ο Αλμέιδα αντικαταστάθηκε πάλι στο ματσάκι με την Βέροια. Ο Πορτογάλος έχει πρόβλημα λουπάγκο και ο Λάκης Νικολάου, σπουδαίος ορθοπεδικός, θα αποφασίσει για πόσο χρόνο να τον υπολογίζει σε κάθε αγώνα ο Κετσπάγια.

Ο Αραβίδης περπατάει στα 30 του πια, έχει πλούσιες εμπειρίες από το παρελθόν του σε Ακράτητο, Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα, Άρη, Δόξα Δράμας και η τρίτη του σαιζόν στην ΑΕΚ, την πρωταθλήτρια του 2017, θα στεφθεί με γκραν σουξέ επιτυχία, αρκεί να καταλήξει με τον προσωπικό του στυλίστα σε συγκεκριμένο look.

Δεν ταιριάζει η φράντζα, ούτε ο κώτσος στο κεφάλι του Χρήστου Αραβίδη. Ναι, στο κούρεμα, μάλιστα με δύο χωρίστρες στα πλάγια, κι ένα στυλ mohawk τραβηγμένο πίσω και κτένισμα με κίνηση, μαλλιά κυματιστά, το καλύτερό του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός δεν σεβάστηκε τον Ηρακλή