ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ!

πηγή: Intime
 

Τι θα πει, ρε, αυτό το ξεφτυλισμένο παραμύθι «Αλλαγή»; Ξεφτυλισμένο διότι εκθέτει με τον πιο ολοφάνερο τρόπο τους υπέρμαχους της «Αλλαγής». Αυτούς που υπόσχονται «αλλαγή» και αλλαγή δεν κάνουν. Και πώς να την κάνουν!

Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις κάτι. Αυτό που χρόνια ολόκληρα υπάρχει, που δεκαετίες είναι ριζωμένο. Για την Ιστορία, αναφέρω ότι πρώτος έκανε λόγο για «Αλλαγή» ο παπατζής πρωθυπουργός της μετακατοχικής Ελλάδος Γεώργιος Παπανδρέου, όταν έγινε αρχηγός του νέου κόμματος τότε, το 1961, της «Ένωσης Κέντρου».

Από το 1961, λοιπόν, που κήρυξε τον «ανένδοτο αγώνα» ο πατέρας του κορυφαίου λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γεώργιος φόρα παρτίδα μιλούσε για «Αλλαγή». Ότι θα αλλάξει την Ελλάδα. Αποτέλεσμα; Η Ένωση Κέντρου με κάργα βασιλικούς και καραδεξιούς στη σύνθεσή της γέννησε την Αποστασία.

Ξεφτύλισε την «Αλλαγή» και ο Ανδρέας Παπανδρέου, που όχι μόνον δεν έκανε καμία σοσιαλιστικού τύπου αλλαγή, αλλά γέννησε τον Σύριζα, που με κομουνιστές αυτός, όχι απλά σοσιαλιστές, συνεχίζουν το παραμύθι της «Αλλαγής». Μιας άλλης παραμύθι φούρναρης πολιτικής.

Τι σημαίνει αλλαγή ειδικά στο ποδόσφαιρο; Κατ' αρχήν αξιόπιστο πρωτάθλημα. Που δεν θα γίνει ποτέ με ΠΑΕ προβληματικές. Και με ομάδες που δεν τραβάνε κόσμο στα γήπεδα. Το να αλλάξει η... κυβέρνηση, η διοίκηση στην ΕΠΟ, δεν λέει τίποτα. Μια άλλη παράταξη, μια άλλη διοίκηση.

Αλλαγή στην ΕΠΟ σημαίνει να αλλάξει η σούπερ ληγκ! Το πρωτάθλημα είναι εκείνο που συντηρεί τις αμαρτίες της ΕΠΟ. Το λεγόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι που νοσεί, το κακό δεν προέρχεται από τα λαμόγια του δήθεν ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μεροκάματο στους επαγγελματίες της παρανομίας δίνουν οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ.

Όσο δεν αλλάζει το τοπίο, με αληθινές, με ουσιαστικές αλλαγές, η βία και η αλητεία θα έχουν τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα. Τα νταηλίκια στις εξέδρες, οι τρομοκρατικές επιθέσεις και χειροβομβίδες στους συνδέσμους «φιλάθλων». Εκείνων των οπαδών που έχουν το δικό τους πόλεμο.

Διαβάστε ακόμα:

Οι 4 μεγάλοι ξαναπήραν το πρωτάθλημα!!!