ΓΙΑΤΙ, ΡΕ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ;

πηγή: Intime
 

Το καλύτερο κόλπο. Χάσαμε από τις μαλακίες του προπονητή. Δεν φταίνε οι παίκτες, ούτε βέβαια η διοίκηση, δηλαδή ο Μαρινάκης. Η ευθύνη της ήττας ανήκει ολοκληρωτικά στο Πάουλο Μπέντο. Γι' αυτό, λες και πήραν γραμμή, τα μέσα που απευθύνονται στην πελατεία του Ολυμπιακού, τα έχωσαν στον Πορτογάλο. Αυτός φταίει για την ήττα από τον Κούγια.

Διαφωνώ. Κατ' αρχήν, είναι περίεργο που η κριτική στον Μπέντο γίνεται για την ήττα από την Λάρισα. Τα ίδια χάλια είχε η ομάδα, όχι βέβαια σε ίδιο βαθμό, και στο ματσάκι με τον Ηρακλή.

Δεν κατάλαβα. Δεν είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός επειδή στη Θεσσαλονίκη ανέτρεψε το 1-0 σε 2-1; Ρε, άσχετοι, το αποτέλεσμα δεν λέει κάτι! Το αποτέλεσμα επηρεάζεται και από τον αντίπαλο. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0, αντίθετα η Λάρισα έκανε το παιχνίδι της δεκαετίας της. Άρα; Άρα, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, Ηρακλής, Λάρισα, κρίνεις τον Ολυμπιακό στα δύο ματς. Και στα παιχνίδια με Μπερσεβά και Αρούκα.

Επί του θέματος. Γιατί φταίει ο Μπέντο; Επειδή κάνει rotation. Δεν κατάλαβα. Δικό του μαγαζί είναι ο Ολυμπιακός του Μπέντο; Όχι, βέβαια. Το μαγαζί είναι του Μαρινάκη. Άρα, αν κάνει του κεφαλιού του ο προπονητής, τότε ο μεγαλομέτοχος είναι της πλάκας.

Επειδή, όμως, ο Μαρινάκης δεν είναι της πλάκας, άρα συμφώνησε με τον προπονητή, ο οποίος πιθανότατα θα πήρε την έγκριση να κάνει πειραματισμούς στην ενδεκάδα. Επόμενο είναι αφού ο Ολυμπιακός πάλι ξεκίνησε σαιζόν με νέους παίκτες, μάλιστα αρκετούς που αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Διαβάστε ακόμα:

Είπαν στο Μπέντο ότι έχουν σίγουρο το πρωτάθλημα