ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΕΚΧΑΡΤ

πηγή: Intime
 

Δεν υπάρχει κανένας παίκτης Πέκχαρτ στην επίθεση της ΑΕΚ. Κι όμως! Αυτός ο συγκεκριμένος κυνηγός, όχι κάποιος άλλος, πιθανόν σε μια άλλη ομάδα, της ίδιας κλάσης με την ΑΕΚ και με τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους, να έδινε λύσεις σε κάθε παιχνίδι.

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα έχουμε δει. Ένας άχρηστος να είναι χρήσιμος όταν μετακινηθεί σ’ άλλη ομάδα. Να, γιατί είναι τέχνη το να κάνει μεταγραφές μια ΠΑΕ. Να έχει ο συγκεκριμένος Τσέχος Πέκχαρτ όλα τα τυπικά προσόντα, αλλά να μην κάνει στη συγκεκριμένη ΑΕΚ.

Μ' έναν άλλον Πέκχαρτ πιθανόν η ΑΕΚ να καθάριζε το ματσάκι με τον Ηρακλή. Έτσι είναι. Συμβαίνει. Ένας παίκτης, σε μια μόνο φάση, να δώσει τη νίκη. Όπως και να προκαλέσει την καταστροφή.

Σ' όλες τις εθνικές ομάδες της Τσεχίας έχει παίξει ο Τόμας Πέκχαρτ και έχει εμπειρίες από το αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν τον πήρε στον κλήρο η ΑΕΚ. Λόγω ύψους, 1μ. 95, ο 27χρονος εύκολα βρίσκεται μακρυά από τον εαυτό του, αν δεν προετοιμάζεται σωστά. Λεπτομέρειες; Κάθε άλλο.

Έδωσε, λέει, την ευκαιρία στον Πέκχαρτ ο Κετσπάγια, αλλά ο ψηλέας δεν ανταποκρίθηκε. Έχασε την ευκαιρία. Άλλη μια μαλακία του αθλητικού ρεπορτάζ. Το ζήτημα δεν είναι αν έχασε την ευκαιρία ο παίκτης, αλλά η ΑΕΚ είναι που χάνει έναν παίκτη που τον πλήρωσε, που τον πληρώνει. Αυτή είναι η ζημιά. Να έχεις στο ρόστερ παίκτη που ο προπονητής δεν τον υπολογίζει. Δεν τον πιστεύει.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέχασε η ΑΕΚ να το πει στου Ηρακλή το αυτί