ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Ο... ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στάντ-μπάυ να πάει στον Ολυμπιακό; Ισχύει, δεν ισχύει, άλλη είναι η σημασία. Ότι ο πρωταθλητής κινδυνεύει να δώσει εικόνα καφενείου. Τέσσερις προπονητές σε μια σαιζόν. Αν, βέβαια, ισχύει η βρώμα, αν σουτάρουν και τον Μπέντο, κι αν στη θέση του κληθεί ο Ουζουνίδης. Ο οποίος δεν γνωρίζεις αν θα τελειώσει κι αυτός τη σαιζόν.

Στο μεταξύ ο ελεύθερος, ο χωρίς ομάδα μετά τον Πανιώνιο Ουζουνίδης είπε δύο τρανταχτά «Όχι» ως άλλος Ιωάννης Μεταξάς. «Όχι» στον Σπανό, ''Οχι'' και στον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν κατάλαβα. Θέλει να ξεκουραστεί ο παίκτης; Το 'χει ρίξει στο διαλογισμό. Του αρέσει η ανεργία. Μήπως ισχύει η «βρώμα» που λέγαμε. Να του είπε ο Μαρινάκης «Μην κλείσεις πουθενά, πιθανόν να σε χρειαστώ».

Τριάντα χιλιάρικα μισθό ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τον Αστέρα για να πάρει τη θέση του Χάβου. Νούμερο τρελό! Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν σήμερα. Δεν είπε, δηλαδή, «Δεν έρχομαι στην ομάδα σας» ο Ουζουνίδης, είπε «Θέλω τόσα, τριάντα και κολλαριστά». Την έχει δει Μουρίνιο ο... Μαρίνος; Δεν νομίζω. Απλά περιμένει κάτι καλύτερο από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Το κανάλι Μαρινάκη και ο Ολυμπιακός