ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Φθάνει και περισσεύει ότι στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ ορίστηκε ο μπάτσος Αναστάσιος Σιδηρόπουλος. Είναι το καλύτερο κοράκι της αγοράς. Άρα, ας τουμπεκιαστούν άπαντες και να αφήσουν στην άκρη τα γνωστά και πολυμεταχειρισμένα υπονοούμενα και νοούμενα πριν στηθεί το τόπι στη σέντρα.

Επιμένω. Αυτό το ματς χρειαζόταν τον καλύτερο σε αξία Έλληνα διαιτητή. Από εκεί και πέρα αν αυτός, ο συγκεκριμένος Τάσος του συνδέσμου Δωδεκανήσου, για τον άλφα και βήτα λόγο έχει κάποιες «σκιές», είναι θέμα που δεν μπαίνει σε συζήτηση.

Κανένας δεν είναι καθαρός εκατό τα εκατό. Πρώτα αυτό ισχύει στους παράγοντες. Κανένας, λοιπόν, δεν έχει δικαίωμα να ζητάει το 100% αγνότητας από διαιτητή.

Ύστερα είναι και το άλλο. Και να θέλει ένας διαιτητής να μείνει στο 100% καθαρός, δεν τον αφήνουν. Με το ζόρι θα του ρίξουν τη «σκιά».

Επί της ουσίας. Είναι απίθανο, το απίθανο των απίθανων, διαιτητής να εκτελέσει συμβόλαιο στο συγκεκριμένο ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Αν γίνει το παρατράγουδο, αυτό θα οφείλεται στη μαλακία του διαιτητή. Γι' αυτό λέω ότι φθάνει και περισσεύει που θα σφυρίξει ο πιο ικανός, ο Σιδηρόπουλος. Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3, το Νοέμβριο του 2014.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως έχει κοντύνει ο Ολυμπιακός;