ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

πηγή: Intime
 

Ο Τραϊανός Δέλλας έγινε φευγάτος από την ΑΕΚ αμέσως μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό στο ματς της περασμένης σαιζόν στο Καραϊσκάκη. Την ίδια κατάληξη θα έχει και ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το 3-0 από τον Ολυμπιακό, άλλο ότι τυπικά και ουσιαστικά ακόμα δεν αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Στην πραγματικότητα, τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο προπονητής γνωρίζουν ότι έχουν τελειωμένο το νταραβέρι τους. «Ατύχησαν» και οι δύο πλευρές, ΑΕΚ και Γεωργιανός. Συμβαίνει.

Δεν απολύθηκε ακόμα ο καράφλας. Άρα δεν αποκλείεται η μικρή, η ελάχιστη ελπίδα να συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Κετσπάγια, στην πορεία να... γιγαντώσει. Απίθανο, όμως δεν το ξεγράφεις. Δυστυχώς, στο κωλοποδόσφαιρο τις αποφάσεις τις παίρνουν τα αποτελέσματα. Αυτά κρατάνε τον προπονητή, αυτά, τα αποτελέσματα, τον σουτάρουν.

Ποιος πρόεδρος ΠΑΕ διώχνει τον προπονητή, ακόμα κι αν έχει αντιληφθεί ότι ο επαγγελματίας είναι ακατάλληλος, όταν η ομάδα παίρνει αποτελέσματα; Από την άλλη, ο προπονητής θα γίνει παρελθόν και χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος, εάν η ομάδα παραμένει εκτός αγωνιστικών στόχων.

Ο Κετσπάγια έχει τελειώσει. Επόμενο, λοιπόν, είναι ο επαγγελματίας περισσότερο και από τι να κάνει σήμερα στην ΑΕΚ, να τον απασχολεί η αποζημίωσή του. Το ποσό στην αναμενόμενη περίπτωση συμβιβασμού.

Διαβάστε ακόμα:

Οπαδοί του Τσίπρα οι γάβροι