Ο ΛΕΣΚΩΤ ΘΑ... ΞΑΝΑΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ

πηγή: Intime
 

Ατυχία, λέει, που βρέθηκε εκτός μάχης πρωταθλήματος ο παικταράς Λέσκωτ. Ο έμπειρος Λέσκωτ. Λάθος το λένε. Αν δεν τον πεις «πρώην», δηλαδή ότι ήταν παικταράς, σίγουρα θα λάβεις υπ' όψιν σου ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει ήδη συμπληρώσει τα 34 του χρόνια και όπως λέγανε οι παλιοί «Σήμερα άγει το 35ο έτος της ηλικίας...».

Κουρασμένο κορμί ο αμυντικός της ΑΕΚ, που τα τελευταία 16 χρόνια, μετρημένα όλα ένα προς ένα έβγαζε το ψωμί του στην Αγγλία. Στο σκληρό, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Αγγλίας. Τι να σου κάνει ο άνθρωπος, πόσο να αντέξει ακόμα; Επόμενο είναι να τραυματιστεί.

Ακόμα κι αν οι ομάδες που έπαιζε ο Τζωλεόν Λέσκωτ δεν έκαναν πρωταθλητισμό, ο ίδιος δεν είχε περιθώριο να αποφύγει τον προσωπικό πρωταθλητισμό. Για ένα καλύτερο συμβόλαιο, για μια καλή μεταγραφή. Ξεκίνησε από την Γουλβς, πήγε στην Έβερτον και μετά στην Μάντσεστερ Σίτυ. Μέχρι εκεί. Μετά τον πήρε η κάτω βόλτα. Ένα μόλις χρόνο στην αγαπημένη μου Ουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και ένα χρόνο στην Άστον Βίλα.

Εδώ, λοιπόν, και τρία χρόνια ο Λέσκωτ, ο πρώην παικταράς, έχει παύσει πλέον να είναι για υψηλό επίπεδο. Τραυματίστηκε, λέει. Θα… ξανατραυματιστεί εύκολα κι όταν επανέλθει. Βιοπαλαιστής των γηπέδων είναι πλέον, όχι βιονικός άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα:

Μοίρα της ΑΕΚ το πρωτάθλημα!