ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

πηγή: Intime
 

Η πολυμεταχειρισμένη δημοσιογραφική παπαρδέλα. ''Ο Αλαφούζος στηρίζει τον Στραματσόνι''. Την αμολάς καμαρωτή καμαρωτή την παπαρδέλα και καθαρίζεις. Κάνεις τη δουλειά σου.

Τον σουτάρει τον Ιταλό το αφεντικό; Όχι, δεν τον σουτάρει. Όχι ακόμα. Ε, τότε τον...στηρίζει. Μιλάμε για αποθέωση εγκυρότητος. Ρεπορτάζ με κύρος.

Ούτε μία στο εκατομμύριο να μας...διαψεύσει ο πρόεδρος. Να πει ''Σκέπτομαι να τον απολύσω τον άχρηστο, όμως δεν τη γλυτώνει αν ξαναχάσουμε στη Λεωφόρο''.

Έτσι που λες, για να μιλάμε...δημοσιογραφικά. Επαγγελματικά. Η διοίκηση στηρίζει, άρα δεν υπάρχει δυσφορία για τον προπονητή. Ούτε προβληματισμός. Δηλαδή; Που να βρει άλλον. Και ποιός θα 'ναι αυτός. Και πόσο θα πάνε τα κερατιάτικα της αποζημίωσης του Στραματσόνι.

Όχι, τέτοια πράματα δεν παίζουν. Μόνο η ...τυφλή εμπιστοσύνη στον προπονηταρά, τον οποίον μέχρι να τον διώξει, θα τον...στηρίζει. Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένα ραπόρτα.

Με την ευκαιρία να σου δώσω το δικό μου ρεπορτάζ, και γαμώ υποψήφιο για το βραβείο Πούλιτζερ. Λοιπόν. Η απόλυση Στραματσόνι δεν είναι δουλειά του Αλαφούζου. Που το βρήκατε γραμμένο ότι ο πρόεδρος αποφασίζει; Ο πρόεδρος είναι μονάχα να προσλαμβάνει προπονητές, Άλλο αυτό.

Νόμος άγραφος. Η διοίκηση βρίσκει προπονητή, η εξέδρα τον διώχνει. Έτσι έγινε και με τον Αναστασίου. Ο Αλαφούζος τον..στήριζε μέχρι τελευταία στιγμή, μάλιστα το επιβεβαίωναν τα πολύ ψαγμένα ρεπορτάζ. Η πίεση του κόσμου όταν δεν αντέχει άλλο να βλέπει τον προπονητή, υποχρεώνει τον μαγαζάτορα να τον σουτάρει. Διαφορετικά, εκτός από τον προπονητή θα χάσει το κεφάλι του και ο πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρος ο Γουακάσο, όχι και μαϊμού