ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

πηγή: Intime
 

Τελικά, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που τελειώνει τους προπονητές της ΑΕΚ της σούπερ λήγκ. Όπως συνέβη με τον Δέλλα, πάλι μετά από ήττα στο Καραϊσκάκη, έγινε παρελθόν ο Κετσπάγια. Παρέμεινε, όμως, ο καραφλός μια ακόμα αγωνιστική διότι δεν είχε βρεθεί ο επόμενος φαλάκρας πράκτωρ, ο επίσης ξυρισμένος Μοραϊς.

Η νίκη στη Λάρισα δεν γλύτωσε τον Κεσπάγια. Πολύ σωστά. Η ΑΕΚ κέρδισε, αλλά έδωσε την εικόνα ομάδας Β’ εθνικής. Έχει στόχο το πρωτάθλημα και μόνον πρωταγωνίστρια δεν ήταν στο γήπεδο.

Η συνεργασία με τον Γεωργιανό ήταν καταδικασμένη. Άρα, το «2» στη Λάρισα δεν μπορούσε να αποτελέσει το σωσίβιο του προπονητή. Ούτε έδινε εγγυήσεις και ελπίδες στην ΑΕΚ.

Δηλαδή,τι; Αν έχανε η ΑΕΚ στη Λάρισα, ήταν δικαιολογημένη η αποπομπή του Κετσπάγια. Κι αυτή η ΑΕΚ είναι...άλλη, θα γίνει...άλλη, επειδή προέκυψε το «2»; Σημασία έχει ότι δεν περπάτησε, δεν ''βγήκε'' η παντρειά με τον Βαρουφάκη και καλώς αποφασίστηκε το διαζύγιο.

Η επιβεβλημένη αποπομπή Κετσπάγια δεν ακυρώνει την αποτυχημένη επιλογή του. Με βάθος χρόνου παίρνεις προπονητή, όχι για λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

Βοηθό μάστορα πήρε προπονητή η ΑΕΚ