ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Μόνον από το... κρύο δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο «μίστερ Μάνος» Μαυροκουκουλάκης. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν σταμάτησε να είναι «ενεργός», με την έννοια ότι οι κεραίες του ήταν στην τσίτα. Παρακολουθούσε τα πάντα και με την πλούσια εμπειρία του «έβλεπε» και πίσω από τον τοίχο τι παίζει στο χώρο.

Ο Αλαφούζος εξόπλισε τη δύναμη πυρός του στον Παναθηναϊκό με τον Μαυροκουκουλάκη, έναν άνθρωπο που ξέρει πολλά, ξέρει πολλούς και τον ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι οι εντός, εκτός και επί τα αυτά.

Τι θυμήθηκα! ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στη Φιλαδέλφεια. Ο Μελισσανίδης, σε εποχές που ήταν τίγρης κανονικός, λέει στον Νίκο Στράτο, παρουσία του Μαυροκουκουλάκη:

-Δεν θα περάσει τη γραμμή...

«Ποια γραμμή;» απορεί ο Στράτος, αλλά και ο Μαυροκουκουλάκης...

Ο τίγρης βγάζει από την τσέπη μία κιμωλία και τραβάει μία γραμμή «απαγορευτική» στο δάπεδο. Και γυρίζει απειλητικά προς τον Μαυρολουκουλάκη:

-Δεν θα φταίω για τίποτα δυσάρεστο αν περάσεις τη γραμμή...

Εκείνες τις ημέρες είχε να το λέει ο Μαυροκουκουλάκης στο Κολωνάκι. «Με τον Μελισσανίδη πρέπει να φοράς πυρίμαχη στολή... Είχε φοβηθεί μήπως επισκεφθώ τα αποδυτήρια των διαιτητών και λες θα περνούσα ναρκοπέδιο χάραξε μία γραμμή με κιμωλία...»

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακό ο Αρετόπουλος με αρετή και τόλμη