ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

πηγή: Intime
 

Μιλάνε για την διαιτησία. Ότι ευνόησε τον Ολυμπιακό. Ότι δεν άφησε στο Περιστέρι να πάρει αποτέλεσμα ο Ατρόμητος, που είχε περισσότερες φάσεις. Εγώ στέκομαι στην απόδοση του Ολυμπιακού. Που ήταν ένα καφενείο. Σκέτο καφενείο. Και για μια ακόμα φορά βαριόταν να παίξει. Χειρώτερος και από το ματς στη Λάρισα, που είχε γνωρίσει την ήττα.

Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο πρωταθλητής έκανε μια ακόμα καφενειακή εμφάνιση, με συνέπεια το ματσάκι να δίνει εικόνα γειτονιάς. Μην περιμένουμε να ορίσει τους όρους του παιχνιδιού ο Ατρόμητος, που ό,τι μπορούσε έκανε. Και έκανε αρκετά, διότι ο Ολυμπιακός του έδωσε δικαιώματα. Μέχρι τα κλειδιά της κρεβατοκάμαρας έδωσε ο Ολυμπιακός στον Ατρόμητο, αλλά δεν τον πήδηξαν οι γηπεδούχοι.

Και στο ημίχρονο που τελείωσε 0-0 ο Ολυμπιακός έπαιζε με τη σιγουράτζα, πιο σωστά με την αδιαφορία ότι τελικά αυτός θα κερδίσει. Ότι θα φύγει νικητής οπωσδήποτε. Κάτι θα γίνει και θα βάλει τουλάχιστον ένα γκολ. Πράγματι του ήρθε η φάση και μετά το 1-0 ο Ολυμπιακός… έφυγε πάλι από το γήπεδο (φώτο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκόλ του Ιντέγε).

Ο Ατρόμητος έφτανε μέχρι την εστία του Καπίνο, πλησίαζε πολύ κοντά στο γκολ κι όμως ο Ολυμπιακό ήταν… ασυγκίνητος. Παραμύθι ότι τα βρήκε σκούρα στο Περιστέρι. Απλά ο Ατρόμητος ήταν προκλητικά αναποτελεσματικός και η μοναδική του επιτυχία ήταν να συλλαμβάνεται οφσάιντ.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο γιατρός Μοραϊς στον Μελισσανίδη