ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!

 

Ο αποδυτηριάκιας έχει ήσυχη τη... συνείδησή του. Το είπε μία, το είπε δύο φορές πριν... χρόνια! Ότι ΔΕΝ θα γίνει η δίκη για την υπόθεση koriopolis. Κι αν γίνει ποτέ, όχι του αγίου Ποτέ, αλλά του οσίου Αύριο, όμως πότε ακριβώς γιορτάζει ο εν λόγω οσιομάρτυρας Αύριος είναι άγνωστο. Αν, λοιπόν, γίνει τελικά η δίκη, ΔΕΝ θα έχει την αξία της.

Ήδη βρισκόμαστε στον έκτο χρόνο από τότε που βγηκαν στον αέρα οι διάλογοι από τηλεφωνικές συνομιλίες, που είχε πιάσει ο κοριός, ο υπερκοριός της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών. Κάτσε να πεθάνει τουλάχιστον ένας ακόμα, μετά τον Μάκη Ψωμιάδη, που ήταν κατηγορούμενος. Κάτσε να περάσουν άλλα έξι, ίσως 16 χρόνια, ζωή να’ χουμε, και βλέπουμε πότε θα στηθεί η δίκη για τα στημένα μάτς.

Ήταν να γίνει, επιτέλους, χθες Δευτέρα, αλλά... αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου. Μην αναφέρουμε την αιτία της αναβολής. Υπάρχουν αρκετές... αιτίες για να μη γίνει μία δίκη και σήμερα, και αύριο, και του χρόνου, και μετά από χρόνια. Που σημαίνει ότι και την προσεχή Δευτέρα κάποια αιτία θα... παίξει

Διαβάστε ακόμα:

Παραμένει στην ΕΠΟ ο «τελειωμένος» Παυσανίας