Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ... ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ

πηγή: Intime
 

Τον ξεπατώσανε τον Παναθηναϊκό σ’ εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Και λίγα πλήρωσε ο Παναθηναϊκός με τις τιμωρίες. Πως θα γίνει, δηλαδή.

Έρχεται ο άλλος στο γήπεδό σου να παίξει μπάλα. Όχι να τρώει φωτοβολίδες κι όχι μόνον από την εξέδρα. Να κάνει κι άλλα όργια η εξέδρα.

Σκάει η φωτοβολίδα δίπλα στον παίκτη του Ολυμπιακού που με δύο εργαλεία στα αυτιά άκουγε μουσική και πήρε πρέφα τη φωτοβολίδα από τον... καπνό. Δεν έπαθε τίποτα, άλλο ότι από τον Ολυμπιακό του έλεγαν να σε... πάμε στο νοσοκομείο.

Τι θα πει δεν τραυματίστηκε ο αντίπαλος. Θέμα υπάρχει αν συμβεί το κακό; Το όποιο κακό και στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο! Να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, όμως. Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο ΠΑΟΚ.

Το λένε καθαρά κάποιοι επώνυμοι παοκτσήδες. Το κράτος των Αθηνών. Η Μακεδονία, η Θεσσαλονίκη είναι Ελλάδα, αλλά εκτός κράτους των Αθηνών.

Έτσι πάει. Ουδέτερη ζώνη η Λάρισα, και από τα Τέμπη δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Δεν είναι τρακατρούκα η βούληση για ισονομία. Για κάθαρση. Για δικαιοσύνη. Όλα αυτά τι νόημα έχουν όταν νταηλίκι αρνούνται να υποστούν «θυσίες» οι αδικημένοι. Όποιος καταλαβαίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ ας ξεχάσει το πρωτάθλημα