ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ... ΠΟΙΗΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ

 

Πλάκα πλάκα, και άσε να λέει ο κάθε χάλιας, ο Κωστάκης Κουτοκούμνης γράφει Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιός Κοντονής! Αφού έκανε την κάθαρση ως υφυπουργός αθλητισμού και έστειλε φυλακή την εγκληματική οργάνωση, έγινε μόνον υπουργός δικαιοσύνης. Ο Κωστάκης πάει φούλ πανσιόν για πρόεδρος Δημοκρατίας της Κύπρου.

Σε εταιρεία του Κουτσοκούμνη βάλανε μπόμπα που έσκασε άγρια μεσάνυχτα, την ίδια ώρα(!) που εμπρηστικός μηχανισμός κατέστρεψε στην Χαλκιδική το εξοχικό του Μπίκα, αλλά ο Κωστάκης δεν κωλώνει. Όχι όπως ο Μπίκας που ακόμα τρέχει ο φουκαράς και δεν θέλει να ξανακούσει για πόστο στη διαιτησία.

Μπόμπα αυτοί στην εταιρεία του Κωστάκη, στίχους αυτός...Φοβερά πράγματα. Η επαναστατική φλόγα και η ρομαντική του αγάπη για το ποδόσφαιρο ξεχύθηκαν στο facebook...Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ζει το δικό του, προσωπικό αντιστασιακό Πολυτεχνείο...

Είπαμε. Ο άνθρωπος γράφει Ιστορία. Μεταφέρω τα λόγια του, όπως εν είδει ποιήματος άπλωσε στο διαδίχτυο:
-Όταν κάνεις τομές...πληρώνεις το τίμημα
-Όταν κάνεις τομές..., ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός...

Α, εδώ τα χαλάμε, κύριε Κωστάκη. Δεν είσαι μόνος! Γιατί το λες αυτό, ότι ο δρόμος σου είναι μοναχικός. Μαζί σου είναι ο υπουργός δικαιοσύνης Κοντονής. Η κυβέρνηση όλη του Σύριζα και τους Ανελ. Η FIFA και η UEFA. Ακόμα ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Και οι «4» μεγάλοι στο πλευρό σου. Επαναστάτης είσαι, κύριε Κωστάκη μου, όμως όχι μοναχικός.

Σε δρόμο μοναχικό είναι μόνο η φουκαριάρα η εγκληματικά οργάνωση. Όλοι εναντίον της.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος πρόεδρος δεν θέλει να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα