ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

πηγή: Intime
 

Παρουσιάζει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον ένα ερώτημα σχετικά με την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να μπλέξει με το ποδόσφαιρο. Σ’ ένα χώρο άσχετο, εντελώς ξένο με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εφοπλιστή και καναλάρχη.

Το ερώτημα αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον αν λάβει κανείς υπ’ όψιν ότι ο Αλαφούζος δεν πήρε απλά μία ομάδα, αλλά έγινε αφεντικό στον Παναθηναϊκό. Στον καταχρεωμένο Παναθηναϊκό. Με το τέλος της πολυμετοχικότητας από το καλοκαίρι του 2012 αρχίζει η εποχή Αλαφούζου στην ομάδα.

Αλήθεια, μετάνοιωσε ο Αλαφούζος που μπερδεύτηκε με το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό; Σε καμιά περίπτωση. Και δεν υπάρχει σκέψη να...φύγει από τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος του. Μετά από 4 χρόνια στο τιμόνι και στο ταμείο της ΠΑΕ ο Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει καθαρίσει από τις μνημονιακού τύπου οικονομικές υποχρεώσεις. Με μία άλλη κουβέντα, από τα κερατιάτικα του παρελθόντος.

Δεν υπάρχει ΠΑΕ στη σούπερ ληγκ που να πληρώνει κοντά στους 60 ποδοσφαιριστές(!), όπως ο Παναθηναϊκός.

Αυτό είναι, εκτός των άλλων, ένα βαρύ φορτίο στην πλάτες της ΠΑΕ. Ότι συνεχίζει να πληρώνει, με διακανονισμούς, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση που κάνει στην UEFA, και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ακόμα και ο Τζιλμπέρτο Σύλβα, που έχει σήμερα μία άλφα σχέση εργαζόμενου στην ΠΑΕ, εισπράττει κάθε μήνα ένα ποσό προκειμένου να ξεχρεωθεί από τα οφειλόμενα σ’ αυτον ως παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Το ίδιο ο Γκονζάλες, ο Καραγκούνης κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Στραματσόνι λέει τα δικά του