ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΟΡΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ

πηγή: Intime
 

Ας αφήσει τα ψόφια ο Τσόρι. Ξέρει και ο ίδιος οτι τα έχει φάει τα ψωμιά του. Εμεινε στη θρυλάρα γιατί ο πρόεδρος γούσταρε να τον κρατήσει. Και τον κράτησε κόντρα στη θέληση του Μάρκου του Σίλβα που εισηγήθηκε να τον αφήσει να πάει στην ευχή της Μαντόνας. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Ποιος είναι ο Τσόρι, όμως; Ο παιχταράς που θέλει να βλέπει ο Ολυμπιακός. Αυτός που χαϊδεύει το τόπι και μετά φιλάει και τον δαφνοστεφανωμένο. «Μην μπερδεύετε τη σιγή μου με άγνοια, την ηρεμία μου με αποδοχή και την ευγένειά μου με αδυναμία. Περισσότερο από ποτέ μαζί σας παιδιά, έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Πάμε Ολυμπιακέ!», έγραψε το παλληκάρι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι του γιουρόπα.

Δηλαδή; Παπαριές. Μπαρούφες. «Με απέκλεισε ο πούστης, όμως εγώ στα κάγκελα για την Ολυμπιακάρα», είναι η μετάφρασή μου. Ποιος φταίει; Ο Μπέντο. Αρα, αν ο Τσόρις έπαιζε η θρυλάρα δεν θα ήταν για σφαλιάρες στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις. Να θυμήσω πως ο Τσόρις έπαιξε στην ήττα από την Μπερσεβά.

Η αλήθεια είναι πως ο Τσόρι είναι παικταράς, αλλά πρώην. Δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του Μπέντο και δεν είναι τόσο σιωπηλός όσο λέει. Ο Πορτογάλος τον έστειλε στην εξέδρα γιατί γκρινιάζει. Ομως, αυτά συμβαίνουν. Εκείνο που ενοχλεί, είναι πως αυτή η αλητομπαλαδόφατσα που όλοι κατά βάθος γουστάρουμε, εμφανίζεται πιο καθεστωτικός ολυμπιακόφρων κι από τον κύριο Σάββα. Παραφωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Με Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ ξέχασε το πρόβλημά του