Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ «ΣΤΗΜΕΝΟ» 0-0 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Να κυττάνε τις ομάδες τους οι αντιολυμπιακοί και να μη χαίρονται οι κομπλεξικοί με τη γκέλα 0-0 στο Καραϊσκάκη. Να πανηγυρίζουν μόνον αν εκείνοι πάρουν κάποια ισοπαλία από τον Ολυμπιακό.

Το «Χ» της Κέρκυρας δεν λέει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Δεν αλλάζει τίποτα στη βαθμολογία. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα, αν βέβαια τελειώσει και δεν μείνει από λάστιχο, από τις διακοπές. Και θα το πάρει πάλι περίπατο.

Ύστερα είναι και το άλλο. Γιατί να μη στήθηκε το ματσάκι Ολυμπιακός- Κέρκυρα! Από τον ίδιον τον Ολυμπιακό. Από τους αντίπαλους του Ολυμπιακού. Που να ξέρεις! Η εγκληματική οργάνωση κάνει ό,τι θέλει. Ακόμα και σήμερα που έγινε η ανατροπή της ΕΠΟ. Πέρασε στον έλεγχο άλλων η επιτροπή διαιτησίας. Ο Αλέξης Κούγιας τα λέει αλλοιώς. Ότι ακόμα το επάνω χέρι το έχει η συμμορία. Δεν μπορεί να λέει ανοησίες ο δικηγόρος.

Κι αν ο Ολυμπιακός με το 0-0 που «έδωσε» στην Κέρκυρα κάνει πλάκες στους...άλλους; Δεν το ξέρεις. Να τους μπουκώνει φρούδες ελπίδες. Να τους «δουλεύει», ότι μπορούν να τον... πλησιάσουν στη βαθμολογία.

Διαβάστε ακόμα:

Πανηγύρι των γάβρων για την αποτυχία