ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

πηγή: Intime
 

Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όχι για την εργασία μας και την υγεία μας. Τα έσοδα και τα έξοδα μας, που ορίζουν την καθημερινότητά μας. Τη κακή ψυχολογία, την αρνητική ενέργεια, τη σκοτεινή σκέψη. Το θέλουμε το ποδόσφαιρο για να μας κάνει καλύτερη τη ζωή. Να λησμονούμε, να ξεφεύγουμε από το μαγκανοπήγαδο, από την πίεση της ζοφερής πραγματικότητας.

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα και πατάνε πεπονόφλουδα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Ο πρώτος στη Νέα Σμύρνη που ήταν χειρώτερος από κάθε άλλη φορά και σούπερ τυχερός διότι σώθηκε με το 1-1 και δεν γνώρισε ήττα με σκορ βαρύ. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 και 3-1, αλλά τελικά κατάφερε να χάσει 4-3 στην Τούμπα από τον Ατρόμητο.

Φλούδα πάτησε στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός, αυτός καρπουζόφλουδα, έδωσε «Χ» χωρίς γκολ στην Κέρκυρα. Άστον αυτόν! Τον Ολυμπιακό λέω, έχει ομάδα που και στα χάλια της θα καθαρίζει τα ματσάκια, ενώ στα ντέρμπυ παρουσιάζεται πάντα καλύτερος από τους αντιπάλους του, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα το έχουν οι άλλοι τρεις, όχι ο Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής και μοναδικό φαβορί να το ξαναπάρει. Όσο, δηλαδή, προβληματικός κι αν είναι, που είναι, ο Ολυμπιακός δεν απειλείται, κρατάει την πρωτοκαθεδρία. Οι άλλοι τρεις ομάδες, που ξεκίνησαν με υψηλές φιλοδοξίες, είναι που προβληματίζουν αγωνιστικά.

Μήπως συμφέρει να διακοπεί το πρωτάθλημα! Μήπως να σκεφθούν τι πιθανόν να περιμένει τους οπαδούς Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο ντέρμπυ της προσεχούς Κυριακής;

Γιατί να υπάρχει πρωτάθλημα όταν δηλητηριάζεται ο οπαδός; Που χτικιάζει να βλέπει την ομάδα του σε μαύρα χάλια. Η θλιβερή αγωνιστική εικόνα ακόμα και των λεγόμενων «μεγάλων» ομάδων, εκείνων με όγκο οπαδών, προκαλεί την στεναχώρια τους. Οι άνθρωποι χάνουν το κέφι τους.

Ύστερα είναι και το άλλο, που επιβάλλεται να σταματήσει το πρωτάθλημα. Χάνουν αίγλη, αυτοακυρώνουν το μέγεθος τους ομάδες λαϊκά σύμβολα, με την αγωνιστική τους χρεοκοπία. Θα προστατεύσουν το ιστορικό τους brandname μονάχα με την, για κάποιο άλφα διάστημα, ποδοσφαιρική νέκρα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν παίζει για τη φανέλα ο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής