ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΠΑΡΟΝ Ο ΙΒΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ σήμερα στα Τρίκαλα. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αυτό το ματς κυπέλλου, διότι ποιός μπορεί να προβλέψει κατά πόσο θα επηρεαστεί αρνητικά η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μετά τα πολυσυζητημένα γεγονότα, αρχής γενομένης την περασμένη Δευτέρα.

Χάνει ο ΠΑΟΚ στην Τουμπα από τον Ατρόμητο και ο προπονητής Ίβιτς μιλάει ξεκάθαρα για ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να κερδίζει η ομάδα. Και την επομένη «φωτογραφίζεται» ως ένοχος ο Τζαβέλλας. Ο αρχηγός της ομάδας! Ο εν ενέργεια διεθνής. Ο παίκτης που πρόσφατα, στις 13 Σεπτεμβρίου, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020. Αυτός που δεν έπαιζε στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, όμως ήταν απαραίτητος στην αποστολή για να κρατηθεί υψηλά το ηθικό του ΠΑΟΚ.

Ποιός άλλος; Ποιός, εκτός τον Τζαβέλα, ποιοί άλλοι συμπαίκτες του δεν θέλουν να κερδίζει ο ΠΑΟΚ; Ο κανένας! Ο ίδιος ο Ίβιτς, που σίγουρα δεν μπορεί πλέον να σταθεί στη θέση του, εν όψει του σημερινού αγώνα στα Τρίκαλα, επανέλαβε πως στον ΠΑΟΚ θα παίζουν μόνον όσοι θέλουν το καλό της ομάδας. Και ότι...δεν πρόκειται άλλος να έχει την τύχη του Τζαβέλλα. Να τον απομακρύνουν από την κανονική ομάδα, να τον στείλουν να προπονείται με τους παίκτες κάτω των 20 χρονών.

Άρα! Ο πληθυντικός του Ίβιτς, έγινε...ενικός. Οι παίκτες που σαμποτάρουν τον ΠΑΟΚ έγιναν...ένας, ο Τζαβέλλας μόνον.

Είναι φανερό ότι ο Ίβιτς την κάνει γυριστή. Ουσιαστικά παίρνει πίσω τις «αποκαλύψεις» του και το θέμα που ο ίδιος προκάλεσε, ενώ... επιμένει πως θα παίζουν όσοι πασχίζουν στο γήπεδο. Δεν θα παίζουν όσοι θέλουν το κακό της ομάδας, οι εξής...ένας, ο Τζαβέλλας.

Πως θα παίξουν σήμερα οι παοκτσήδες στα Τρίκαλα και απέναντι στην ομάδα που προπονεί ο Γιώργος Γεωργιάδης; Οι «ύποπτοι» κατά τον Ίβιτς θα...προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι είναι σωστοί επαγγελματίες και κακώς ο προπονητής τους...παρεξήγησε. Μήπως, όσο και να θέλουν να τα δώσουν όλα, επηρεαστούν από το κλίμα ανασφάλειας που πιθανότατα αισθάνονται.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν παίζει για τη φανέλα ο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής