ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ!

πηγή: Intime
 

Μία ακόμα ήττα ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το πιο ανησυχητικό είναι άλλο. Μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση. Μαύρα χάλια. Τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα που ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες, μεγάλα όνειρα και στόχο το πρωτάθλημα. Και παρουσιάζει προς το παρόν ένα σερί τριών ηττών. Προς το παρόν διότι δεν αποκλείεται αυτός ο ΠΑΟΚ να… βελτιώσει το σερί του.

Ποιός παίκτης μετά τον Τζαβέλλα θα πάει για την Κ20. Ποίοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κόντρα στο Παναθηναϊκό δεν ήθελαν τη νίκη.

Οι έχοντες μάτια είδαν έναν ΠΑΟΚ να παλεύει στη Λεωφόρο. Να προσπαθεί. Ιδού το πρόβλημα! Το αγκάθι του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του μόνον αδιάφοροι δεν ήταν. Τα έδωσαν όλα, όμως δεν ήταν σε θέση να πάρουν πάλι κάτι στο γήπεδο.

Φοβερό! Να δουλεύει κάποιος όλη την ημέρα, να του βγαίνει η ψυχή ανάποδα και να μη πληρώνεται. Κάτι φταίει. Κάτι δεν πάει καλά στο ΠΑΟΚ που δεν ανησύχησε τον Παναθηναϊκό. Δεν τον πίεσε. Δεν έκανε φάσεις, ευκαιρίες. Τίποτα.

Μήπως έχει δίκαιο ο Ίβιτς. Μήπως παραμύθι φούρναρης τρέχουν, δείχνουν αγωνιστικότητα κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα παίζουν αλεπουδιάρικα. Δεν θέλουν το καλό της ομάδος.

Διαβάστε ακόμα:

Η δυστυχία νά σαι Μπεργκ στον Παναθηναϊκό