ΙΒΑΝ, Η ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ’ ΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ!

πηγή: Intime
 

Έχασε ο ΠΑΟΚ ακόμα και από τον Παναθηναϊκό. Από μία ομάδα διαλυμένη, δηλαδή. Από έναν Παναθηναϊκό που δύσκολα θα πεις ότι είναι καλύτερος από τις ομάδες που θεωρούνται ήδη και δικαιολογημένα για φούντο στη Β’ εθνική.

Έχασε ο ΠΑΟΚ και απ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό και, για να μη χάσουμε το λογαριασμό, ήταν η τέταρτη ήττα σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος. Μιλάνε τα φάκτα. Τέσσερις μονάχα νίκες ο ΠΑΟΚ σε δέκα παιχνίδια είναι μία πραγματικότητα που τα λέει όλα.

Κι’ άντε πάλι τη γνωστή κασέτα. Ιβάν, διώξε τους όλους. Ιβάν, πάρε την σκούπα. Ιβάν, φέρε παίκτες.

Δεν φθάνει που δίνει τα μπερντέ ο Ιβάν; Θέλουν από τον άνθρωπο να ασχοληθεί και με την ομάδα. Να κάνει, δηλαδή, εκείνο που δεν το έχουν δει απ’ αυτόν εδώ και πέντε χρόνια. Να γίνει Μαρινάκης.

Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο κάθε μεγαλομέτοχος είναι διαφορετική η περίπτωσή του. Διαφορετικός είναι ο τρόπος ενασχόλησης του με την ομάδα του, με το ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης, που λέμε, είναι αφεντικό, όχι τουρίστας, όχι ξένος. Δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε γομολάστιχα. Σ’ όλα έχει λόγο. Τίποτα δεν αποφασίζεται στην ΠΑΕ αν δεν περάσει απ’ αυτόν.

Αντίθετα, ο Ιβάν είναι χαίρετε. Είναι ξεχάστε με. Μη μου ζαλίζετε τα μπαλάκια. Κάνετε ό,τι θέλετε. Τι μαλακίες, λοιπόν, είναι αυτά που λένε «Ιβάν, πάρε σκούπα». Περίεργο, από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να θέλουν να γίνει σκουπίστρα. Σκουπιδιάρης. Να πάρει σκουπόξυλο, άμα λάχει και ηλεκτρική σκούπα. Δεν γίνεται αυτό. Το μόνο που θα κάνει ο Ιβάν είναι αυτό που ξανάκανε. Να πάρει καξ άλλους παίκτες, κι άλλον προπονητή, κι άλλον τεχνικό διευθυντή, να βρει ίσως κι έναν άλλον πρόεδρο.

Ο Ιβάν δεν είναι για να σκουπίζει. Ούτε για να γκρεμίζει, να κτίζει ομάδα. Μόνο να πληρώνει.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν έδωσαν απαντήσεις