Ο ΙΒΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΙΔΡΥΜΑ

πηγή: Intime
 

Έχει πολλά λεφτά ο Ιβάν Σαββίδης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Γνωστό αυτό. Γνωστό επίσης είναι ότι ο ομογενής επιχειρηματίας κάνει πολλές φιλανθρωπίες στην Ελλάδα. Κι αν δεν το γνωρίζουν μερικοί, το γνωρίζουν εκείνοι που βοηθιώνται, που έχουν βοηθηθεί οικονομικά από τον Σαββίδη.

Έχει, λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και δίνει. Ανοικτοχέρης ο άνθρωπος, όχι όπως κάποιοι άλλοι που έχουν αλλά είναι σφικτοί.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Άπορων κορασίδων. Άστεγων ηλικιωμένων. Αβοήθητων καρκινοπαθών. Ναρκομανών που έχουν ανάγκη φροντίδας, αποτοξίνωσης. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώνυμη εταιρεία. Επιχείρηση.

Από την άλλη ο Ιβάν Σαββίδης είναι ξερόλας. Τα ξέρει όλα. Έχει άποψη για κάθε τι στο ποδόσφαιρο, μάλιστα σε εποχή που το παιχνίδι σε επίπεδο ΠΑΕ λειτουργεί πλέον επιστημονικά .Καμία σχέση με το πώς μία ομάδα αντιμετώπιζε το ποδόσφαιρο πριν 30 και 40 χρόνια.

Έχει λεφτά ο Ιβάν. Και είναι γκυπάρης άνθρωπος. Δεν σηκώνει, όμως, κουβέντα διαφορετική, αντίθετη από τη δική του.

Αποτέλεσμα. Μια από τα ίδια είναι ο ΠΑΟΚ και με τα λεφτά του Σαββίδη. Πιο σωστά και με τον Σαββίδη αφεντικό. Όχι ακριβώς μια από τα ίδια εδώ και πέντε χρόνια, κατά τι χειρώτερα πάει η ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ είναι η Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει