Ο ΤΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

πηγή: Intime
 

Δεν ρωτήθηκε καν για την απομάκρυνση του Στραματσόνι ο υποτίθεται αρχικουμανταδόρος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό Τζιλμπέρτο Σύλβα. Ούτε επίσης ζητήθηκε η άποψη του Βραζιλιάνου για την πρόσληψη του Ουζουνίδη. Και ο ίδιος, ο υποτίθεται επιβλέπων, ο supervisor στο σχεδιασμό και τον έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι της ΠΑΕ, δεν... παρεξηγήθηκε που τον αγνόησε η διοίκηση, δηλαδή ο Αλαφούζος.

Κόλαση στον Παναθηναϊκό και με την ήττα από τον ΟΦΗ και ο Τζιλμπέρτο, πάντα ατσακάλωτος και σενιαρισμένος, την κοπάνησε για Βραζιλία μεριά. Κατά πατρίδα μεριά. Πήγε για πουρνάρια και άφησε το γάμο στον... , ποιόν; Δεν είναι κορόιδο να αρπάξει μπινελίκια και τίποτα ψιλές, όπως κάποιοι άλλοι, ονόματα δεν λέμε.

Ο Καραμπέ, τουλάχιστον, άλλο ότι δεν έχει την ίδια ευθύνη στον Ολυμπιακό, όπως ο Τζιλμπέρτο, είναι ξεκαθαρισμένο τι κάνει στην ΠΑΕ του Μαρινάκη. Δεν παίζει στο φλου. Αφού θα ξοδέψει μιάμισυ ώρα στον καθρέπτη πριν βγει έξω για σουλάτσο ο Καρεμπέ ανταποκρίνεται πλήρως στις όποιες υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ είναι η Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει