ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΟΝ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

πηγή: Intime
 

Μία ακόμα ήττα του Παναθηναϊκού, μάλιστα στη Λεωφόρο. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του γιουρόπα. Τι να κάνει και ο πονεμένος οπαδός; Όχι και να καταπίνει συνέχεια την πίκρα του. Κάνει κακό στην υγεία. Μιλάω σοβαρά, δεν κάνω πλάκα.

Ήττα στο πρωτάθλημα. Ήττα στην Ευρώπη. Μία ακόμα αποτυχία εντυπωσιακή και δεν σηκώνει δικαιολογίες. Πόσο να αντέξει ο άλλος χωρίς να ρίξει τίποτα μπινελίκια. Για τον έναν ακόμα διασυρμό, τον ένα ακόμα αποκλεισμό στην Ευρώπη. Μιλάμε για κόκκινη κάρτα στον Παναθηναϊκό, να μην περνάει ούτε στους «32» του γιουρόπα, όχι του τσάμπιονς ληγκ.

Χάνει, λοιπόν, και από την Θέλτα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός και κάποιοι έριξαν στον αέρα συνθήματα σε βάρος του Αλαφούζου. Επειδή τον θεωρούν υπεύθυνο. Όχι μόνον! Και επειδή απ’ αυτόν περιμένουν να κάνει κάτι.

Έτσι είναι. Για δύο λόγους βρίζει ο κόσμος. Πολύς κόσμος ή λίγος, άσχετο. Βρίζει για να σηκωθεί να φύγει ο πρόεδρος ή για να αναλάβει δράση. Να βάλει λεφτά, να φέρει παίκτες, να προχωρήσει σε αλλαγές. Οτιδήποτε που θα κάνει καλό στην ομάδα που ξεφτυλίζεται.

«Αλαφούζο, ξύπνα!» Αυτό είναι το μήνυμα στον πρόεδρο από τους υβριστές των συνθημάτων. «Δεν είμαστε αδιάφοροι για την ομάδα, ούτε και θεωρούμε αδιάφορη τη θέση σου στον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε ακόμα:

Η ξεφτύλα του δωδέκατου παίκτη