ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

 

Κάθε φορά που περνάει στον επόμενο γύρο ελληνική ομάδα συμβαίνει η γνωστή μαλακία. Δημοσιογράφοι, αναλυτές και στατιστικολόγοι, ασχολούνται με την...κλήρωση. Ποιός, ποιοί οι πιθανοί αντίπαλοι μας. Η μαλακία. Πιο σωστά, μία ακόμα αποκάλυψη για το ποιοί είμαστε.

Κατ’ αρχήν, όταν παίζει η αγωνία με ποιά ομάδα θα κληρωθούμε ένα σημαίνει. Φόβος! Δεν έχεις μάθει να ασχολείσαι με τον εαυτό σου, δεν ξέρεις πόσο μετράς εσύ, δεν έχεις εμπιστοσύνη στην δική σου ομάδα.

Να το προχωρήσω λίγο ακόμα. Είσαι και ψιλοάσχετος από μπάλα όταν περιμένεις να περάσεις στους «16» από την...κλήρωση, όχι από το τι θα προκύψει στο γήπεδο. Βεβαίως άσχετος! Ελάχιστη επαφή με το αντικείμενο.

Ποιά κλήρωση; Δεν υπάρχει αυτό έργο! Δεν ποντάρεις καν στο τι θα βγάλουν τα μπαλάκια της κλήρωσης. Ούτε και στο πόσο ζυγίζει αγωνιστικά και σε όνομα ο αντίπαλος. Επειδή στο ποδόσφαιρο αποκλείεσαι και από κατώτερο αντίπαλο, όπως προκρίνεσαι με ισχυρώτερο. Δεν έχει συμβεί μονάχα μία φορά.

Κλήρωση αύριο Δευτέρα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Δεν σου λεω να αδιαφορείς, όμως όχι και να τα περιμένεις όλα από την... κλήρωση. Ασχολήσου με την ομάδα σου, ρε!. Επιτέλους! Μία μικρή τραγωδία είναι να ζεις σε κοινωνία που δεν ξέρουν ποιοί είναι, και ζουν με... ελπίδες, με φαντάσματα. Ότι τα πάντα όλα εξαρτώνται απ’ άλλους, όχι απ’ εμάς.

Δεχθήκαμε επίθεση από ατελείωτα ρεπορτάζ εν όψει της...κλήρωσης της Δευτέρας. Πιθανόν! Όσο ψάχνουν το πράμα να βρουν την καλύτερη αντίπαλο στα μέτρα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Πιθανόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ειλικρινής κύριος Μπέντο