ΑΝΟΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ

πηγή: Intime
 

Απαράδεκτα πράγματα στο Ατρόμητος- Παναθηναϊκός 0-1. Ένα νερόβραστο πράγμα στον αγωνιστικό χώρο και νέκρα στην εξέδρα. Ούτε μπινελίκια, ούτε μια φωτοβολίδα να ανάψουν τα αίματα, να δούμε καπνούς και άμα λάχει τίποτα τραυματίες.

Ποιο είναι το νόημα να γίνονται τέτοια πεθαμένα ματς χωρίς να πέφτει ξύλο με τους μπάτσους και ο διαιτητής να μην προκαλεί, ούτε οι πρόεδροι να κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι ήταν ασορτί με την γενικότερη ατμόσφαιρα. Ψιλο-νεκροταφείο. Μια χαρά έχασε ο Ατρόμητος, αξιοπρεπέστατα. Χορτασμένοι, άλλωστε ήταν οι παίκτες μετά τα 3 εκτός έδρας παιχνίδια όπου μάζεψαν 7(!) βαθμούς. Ταϊσμένοι με πόντους δεν ήθελαν κάτι περισσότερο. Πόσο ψηλά να πάει ακόμα ο Ατρόμητος;

Ο δε Παναθηναϊκός αφού έβαλε το γκολάκι με τον Μπεργκ στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο άραξε λες σε ξαπλώστρες πλαζ της Μυκόνου.

Δεύτερη νίκη ο Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη προπονητή βρίσκεται ήδη σε φάση ηρεμίας. Η καλύτερή του. Πόσο αυτό θα τον ωφελήσει δεν το γνωρίζει κανείς. Μην βιαστούμε να πούμε… κακιά κουβέντα. Ότι η ομάδα θα… γίνει καλύτερη.

Διαβάστε ακόμα:

Η ξεφτύλα του δωδέκατου παίκτη