Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!

πηγή: Intime
 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο γνωστός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, παρ' ολίγον αντίπαλος σήμερα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Βεβαίως και αντίπαλοι οι δύο αυτοί παλιόφιλοι, αφού σε παιχνίδι κυπέλλου παίζουν σήμερα η Σπάρτη της Β’ εθνικής και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Άλλο η προσωπική σχέση, η προσωπική επαφή δύο επιχειρηματιών, άλλο η αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο. Αυτή μετράει, η αντιπαλότητα. Αυτή ορίζει το όποιο διαπροσωπικό νταραβέρι ανάμεσα σε δύο άτομα.

Μην πει κάποιος ότι Ολυμπιακός και Σπάρτη είναι μεγέθη διαφορετικά. Ότι τους χωρίζει χάος. Σήμερα, ναι. Αύριο δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα. Γιαννακόπουλος είναι αυτός. Έχει χαρτί και είναι... ανήσυχος παίκτης. Και ντοπάρεται από την αντιπαλότητα, δεν κωλώνει. Και άμα λάχει τα χώνει χοντρά, ακόμα και στον Μαρινάκη.

Σ’ ένα χώρο, λέω το ποδόσφαιρο, που κυκλοφορούν σαπάκια, ΠΑΕ σακατεμένες, οι ιστορικές φανέλες τους δεν λένε τίποτα αν κάποια Σπάρτη με υγεία και πακέτα βάλει στο σημάδι την αφρενάριστη άνοδο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα χωρίς όνομα, χωρίς οπαδούς, χωρίς προϊστορία να πρωταγωνιστεί για ένα άλφα διάστημα, αρκεί να έχει τη στήριξη ενός χορηγού, ενός μαγαλομετόχου. Αυτόν που έχασε(;) η Σπάρτη με τη διακοπή της οικονομικής ενίσχυσης του Γιαννακόπουλου μόλις 30 ώρες πριν το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρινάκης δεν βλέπει μπροστά του τον Γιαννακόπουλο του μπάσκετ. Επειδή ο εφοπλιστής δεν έχει την ευθύνη του μπασκετικού Ολυμπιακού. Αν, όμως, αύριο η Σπάρτη ανέβει στην σούπερ ληγκ, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη δυναμική της με την ''προστασία'' του επανερχόμενου Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

Στο λαιμό του Μπέντο περαασμένο σκοινί