ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

 

Ο Τάκης Μπαλτάκος έφυγε από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό του Δημήτρη Γιανακόπουλου και πάει, λένε, στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου. Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Λάθος του Μπαλτάκου που κάνει μία ακόμα μεταγραφή. Λάθος και του Αλαφούζου να οπλίσει την ομάδα με έναν ακόμα ακατάλληλο άνθρωπο. Εντελώς ακατάλληλο.

Κατ’ αρχήν τα λέει όλα η απάντηση στο απλούστατο ερώτημα ΓΙΑΤΙ δεν περπάτησε η επιστροφή Τάκη Μπαλτάκου στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Υπ’ όψιν ότι ο δικηγόρος παρ’ ότι κοντός,χλεμπονιάρης, κάθε άλλο παρά αθλητικός τύπος, είναι λάτρης του μπάσκετ. Δεν είναι υπερβολή να πείς ότι από χρόνια πολλά ήταν μελετητής, με μαθηματικές και στρατηγικές προσεγγίσεις στο παιχνίδι. Ισάξιος «συνομιλητής» με τον πιο προχωρημένο τεχνικό μπάσκετ.

Από ποδόσφαιρο ο Μπαλτάκος είναι χαίρετε. Άγρια μεσάνυχτα. Θα μου πείς ότι η ΠΑΕ τον θέλει ως ''διοικητικό'' επειδή έχει πολλά χιλιόμετρα στην πιάτσα. Όχι για τεχνικό διευθυντή, για μάνατζερ, σε κάποιο πόστο «ποδοσφαιρικό». Λάθος! Επιμένω, ότι είναι λάθος η επιλογή Μπαλτάκου. Γιατί;

Ο δικηγόρος δεν ανήκει πλέον στο χώρο. Από την ημέρα που μπήκε στο επιτελείο του τότε αρχηγού της ΝΔ και μετά πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Μπαλτάκος είναι άουτ από το προσκήνιο και το παρασκήνιο στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στον Παναθηναϊκό.

Χάνει της εκλογές ο Τσίπρας, πιθανόν ανατρέπεται και από πρόεδρος στον Σύριζα. Θα του προτείνει ο Αλαφούζος πόστο στην ΠΑΕ; Ικανότατος ο Μπαλτάκος, τρομάζει κάποιος με τα προσόντα του, όμως είναι αδύνατον να αποδώσει στον Παναθηναϊκό, διότι πλέον όλος του ο εαυτός έχει δηλητηριαστει από το φαρμάκι της πολιτικής.

Διαβάστε ακόμα:

Το παρατραβάνε οι της λαϊκής βάσης του Παναθηναϊκού