ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ... ΜΠΑΛΤΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Τι δουλειά έχει στον Παναθηναϊκό ο Τάκης Μπαλτάκος; Καμία δουλειά. Κι όμως, έχει ρεκλαμαριστεί και πολύ βαρβάτα η ...προσωπική συνεργασία τους. Και η ΠΑΕ, βέβαια, διαθέτει άκρες στα μήντια να περάσει ο,τι γουστάρει, αλλά και ισχυρές γνωριμίες προσωπικά έχει αναπτύξει ο Μπαλτάκος στον τύπο. Ποιά, λοιπόν, από τις δύο πλευρές «δούλεψε» την προβολή της συνεργασίας τους- ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος ή ο Αλαφούζος.

Ο δικηγόρος Τάκης Μπαλτάκος είναι πλέον ένα πολιτικό ον. Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας είδε την κόκκινη κάρτα όταν αποκαλύφθηκε «επαφή» του με τον σύντροφο Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. Η αποπομπή του Μπαλτάκου από την ΝΔ ντοπάρισε ακόμα περισσότερο τις πολιτικές του φιλοδοξίες κι άρχισε ένα αλισβερίσι με διάφορους και στόχο να φτιάξει κόμμα που θα κάλυπτε το χώρο ανάμεσα σε ΝΔ και Χρυσή Αυγή. Ίσως και το χώρο της Χρυσής Αυγής.

Που κολλάει ο Παναθηναϊκός στον πολιτικό Μπαλτάκο; Πουθενά δεν κολλάει! Ο δικηγόρος ψάχτηκε χωρίς επιτυχία ακόμα και με τον τέως βασιληά Κωνσταντίνο, η δε...κατάληξη του να συνεργαστεί με τον Καρατζαφέρη είναι πλέον ανύπαρκτη.

Με την πολυδιαφημισμένη συνεργασία ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Μπαλτάκου έχει σχέση ο βατραχάνθρωπος υιός Μπαλτάκου, που είναι πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού; Πιθανόν, να παίζει «σενάριο διαπλοκής». Η ΠΑΕ έτσι ή αλλοιώς έχει νταραβέρι οικονομικού χαρακτήρα με τον ερασιτέχνη.

Τέλος πάντων, αν «συνεργαστεί» ο Μπαλτάκος με την ΠΑΕ, ποιό χώρο ευθύνης θα αναλάβει ο δικηγόρος; Θα αντικαταστήσει την κυρία Μπαλωμένου, επειδή δεν την θέλει η...Θύρα 13, ίσως. Αστείο. Το σοβαρό δεν...φαίνεται.

Διαβάστε ακόμα:

Του Παναθηναϊκού η πιο μεγάλη στιγμή