Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Είναι καλός προπονητής ή όχι ο Μαρίνος Ουζουνίδης; Λάθος ερώτηση. Ελλιπής για να είμαι πιο ακριβής. Η σωστή ερώτηση: Είναι καλός προπονητής για τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης; Τώρα μπορούμε να κάνουμε κουβέντα και να πούμε τη μεγάλη αλήθεια.

Θα πρέπει να αναζητήσουμε το παρελθόν του. Στον Πανιώνιο ήταν επιτυχημένος γι' αυτό άλλωστε τον διάλεξε πρώτα ο Ολυμπιακός, ανεξάρτητα αν χάλασε η δουλειά, και τώρα ο Παναθηναϊκός.

Στη Λεωφόρο είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα κριθεί τόσο για το αν κάνει σωστές κινήσεις ο κάθε απίθανος Λουντ, Χουλτ και σία. Θα κριθεί και θα επιβιώσει ή θα τον στείλουν αδιάβαστο από το πώς θα διαχειριστεί την υστερική αμπαλοσύνη που διαθέτει η αυλή των μεγάλων του μικρού ποδοσφαίρου μας.

Θεός ο Ουζουνίδης στα δυο πρώτα ματς που ο Παναθηναϊκός κέρδισε, απίθανος σαλτιμπάγκος στην ισοπαλία με τη Λάρισα. Δεν έχει σημασία το γεγονός πως η ομάδα του ήταν το ίδιο κακή και στα τρία ματς, τέσσερα αν βάλω και το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Σε αυτό το σημείο θα κριθεί πόσο μπορεί να αντέξει ο Ουζουνίδης. Να αντιτάξει χαρακτήρα και επικοινωνιακά χαρίσματα για να απορροφήσει τις αναταράξεις από τα ντεσιμπέλ της ατελείωτης οπαδικής αμπαλοσύνης. Μπορεί να το κάνει; Δεν τον έχω μετρήσει ακόμα. Δεν λέω για την ώρα κάτι επ’ αυτού για να μην τον αδικήσω.

Διαβάστε ακόμα:

Μην υπόσχεσαι Μαρίνο...