ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ... ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Κανείς δεν έχει δώσει εξηγήσεις στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μεγάλη μεταγραφή που περίμενε και, τελικά, δεν πρόκειται να γίνει. Επειδή ναυάγησε οριστικά. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όταν άκουσε το όνομα, επιτόπου άρχισε να βλέπει εντελώς διαφορετικά, δηλαδή πολύ ελπιδοφόρα, την παρουσία του στην ομάδα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν πρόκειται να υπογράψει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η μεταγραφή στην οποία πόνταρε πολλά ο Ουζουνίδης αποδείχθηκε τρακατρούκα. Όχι, ακριβώς.

Η σκέψη να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός με τον πολυσχιδή Τάκη Μπαλτάκο αφορούσε κυρίως την επίθεση. Θα ήταν σα να έμπαινε στην ενδεκάδα ένας δεύτερος Μπεργκ. Γι’ αυτό, άλλωστε, τον ήθελαν τόσο πολύ τον δικηγόρο.

Η δουλειά χάλασε από τους Λυμπερόπουλο, Φύσσα κ.α. με την ανάληψη των ευθυνών τους. Ο Μπαλτάκος ήταν έξω από το σχεδιασμό της νέας-νέας τάξης πραγμάτων στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση θυμίζει και ολίγον... Αλέξη Κούγια, τον συνάδελφο του Μπαλτάκου. Θυμίζω ότι πριν κάνει μεταγραφή στην Λάρισα ο Κούγιας ήταν στόχος του Γιάννη Αλαφούζου. Τον ήθελε συνεργάτη στον Παναθηναϊκό, όμως από τις συζητήσεις τους γρήγορα διαπιστώθηκαν οι διαφορές των δύο πλευρών.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπαλτάκος δεν κτύπησε καμία πόρτα της ΠΑΕ. Για την περίπτωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, τα περισσότερα τα...διάβαζε στα ελεγχόμενα από την ΠΑΕ μήντια.

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι γαμάνε οι σοσιαλιστές!