ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΤΟΣ ΠΑΟΚ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ

πηγή: Intime
 

Επαγελματίας είναι ο Ροντρίγκες, αλλά πως να παίξει σήμερα μπάλα στη Λιβαδειά, όταν το μυαλό του είναι στη μεταγραφή. Πότε θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Δεν τον ''κέρδισε'' ο ΠΑΟΚ τον Ροντρίγεζ. Αυτή είναι η εκτίμηση του αραπάκου. Ότι όσο παραμένει στον ΠΑΟΚ, χάνει πόντους ως επαγγελματίας. Γι’ αυτό εδώ και μήνες έψαχνε κάτι καλύτερο, κάτι καλύτερο από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει ακόμα συμβόλαιο. Και το βρήκε στην Γαλατά της Κωνσταντινούπολης, με τα 20 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες, άλλωστε όπως πολλοί άλλοι, για να τελειώσει την καριέρα του στην Τούμπα. Γιατί όχι, όμως! Να φορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του! Αρκεί, βέβαια, ο ΠΑΟΚ να καλύπτει τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες του.

Πρακτικά κι όχι...συναισθηματικά και εγωϊστικά, ο ΠΑΟΚ είναι επόμενο να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή σύμφωνα με την επιθυμία του Ροντρίγκεζ. Για ποιο λόγο να τον κρατήσει, όταν ψυχολογικά ο επαγγελματίας είναι εκτός ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος των παιδικών ονείρων