ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΑΝΤΙΠΑΛΟ

πηγή: Intime
 

Τι κρίμα! Να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ακόμα και με μέτριες, σχεδόν απογοητευτικές εμφανίσεις. Όπως χθες που κέρδισε στο τσακ, στις καθυστερήσεις με 2-1 τον Αστέρα ο οποίος είχε προηγηθεί στο ημίχρονο.

Καλό, θα πει ο άσχετος, για τον Ολυμπιακό που πήρε ένα ακόμα τρίποντο. Καλό διότι πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ε, όχι! Ούτε για το πρωτάθλημα είναι καλό, ούτε για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να τερματίζει πρώτος στην βαθμολογία, όταν δεν ικανοποιεί, όταν παίζει κακό ποδόσφαιρό.

Πρωταθλητής Ολυμπιακός. Σε ποιο πρωτάθλημα, όμως! Σ’ αυτό που δεν υπάρχει ανταγωνιστής. Ποια ομάδα, η Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος είναι σε θέση να αμφισβητήσει, αν όχι την ανωτερότητα, αλλά την ικανότητα του Ολυμπιακού να κρατιέται στην πρώτη θέση; Κέρδισε 2-1 στο 93’ ο Ολυμπιακός, αλλά και να έχανε 2-0 πάλι δεν θα είχε πρόβλημα.

Κι άλλοι οπαδοί, όχι μόνον οι γάβροι, αποδοκιμάζουν την ομάδα τους, αλλά αυτή δεν ανατρέπει το σκορ όπως τα καταφέρνει τελικά ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Και κακός Ολυμπιακός, ακόμα και με αντίπαλο να βγαίνει μπροστά στο σκορ, στο τέλος δεν ξεχνάει ότι θα είναι πάλι αυτός ο… πρωταθλητής.

Διαβάστε ακόμα:

Το «πουλημένο» Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-4