ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

 

Ο Καραπαπάς μου έλυσε την απορία που εδώ και τρία χρόνια με βασάνιζε. Γιατί παρουσίαζε αυτή την τρομερή εξέλιξη στο μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, και έφθασε μέχρι το ΝΒΑ. Τι είναι αυτό που τον βοήθησε να ανέβει τόσο υψηλά.

''Από μικρός ήταν γίγαντας'' μας δίνει την καλή πληροφορία ο δημοσιογράφος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Από πιτσιρικάς ήταν γάβρος. Έλαμψε η μεγάλη αλήθεια, λοιπόν. Η μεγάλη εξήγηση της επιτυχίας του Γιάννη.

Και για του λόγου το αληθές ο άξιος επικοινωνιολόγος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακάλυψε μία φωτογραφία, όπου φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα ο Αντετοκούνμπο δίπλα στον πατέρα του.

Από μικρός γίγαντας, λοιπόν, ο ΝΒΑer. Τώρα, όμως, που μεγάλωσε, ίσως γιατί ωρίμασε δεν πρόκειται ποτέ να εμφανιστεί με φανέλα του Ολυμπιακού. Ούτε θα δηλώσει ποτέ ότι είναι οπαδός ομάδος.

Σημασία έχει η αποκάλυψη. Ότι αν ήταν βάζελος ή αεκτζής ο Αντετοκούνμπο είναι μάλλον απίθανο να γνώριζε τέτοια διαδρομή στη μπασκετική του καριέρα. Η δύναμη της πίστης στον Ολυμπιακό, η συνειδητή επιλογή του σε ηλικία πέντε ετών να μυηθεί στον Ολυμπιακό, συνέβαλε στην πραγματοποίηση των ονείρων του.

Είδες τι σημαίνει να είσαι Ολυμπιακός. Το λέει και ο Καραπαπάς.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε ο Τσίπρας να τα έλεγε για τον Παναθηναϊκό