ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΚΑΙ Ο... ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ;

πηγή: Intime
 

Μια ΠΑΕ να χρωστάει και να κάνει μεταγραφές. Το σκάνδαλο! Να χρωστάει, μάλιστα, σε ποδοσφαιριστές (!) και να κάνει συμβόλαια μ’ άλλους ποδοσφαιριστές. Η πρόκληση!

Μαλακίες. Ούτε σκάνδαλο είναι, ούτε πρόκληση. Απλά πρόκειται για ελληνικό φαινόμενο. Ιστορία παλιά, που κρατάει ακόμα. Επειδή ούτε ο κόσμος σκανδαλίζεται απ’ αυτό το αίσχος, ΠΑΕ χρεωμένη, να κάνει… ανοίγματα οικονομικά σε μεταγραφές. Και επειδή τα όργανα στην Ελλάδα έχουν ύπαρξη μόνο για να δέχονται τα πυρά των αδικημένων.

Πήρε πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο τον Στάθη Ταυλαρίδη. Γιατί; Επειδή τον ήθελε. Και σήμερα δεν τον έχει ανάγκη. Κατανοητό. Ο Σερραίος σέντερ μπακ έχει ήδη συμπληρώσει τα 37 του χρόνια, δεν του κάνει άλλο του Παναθηναϊκού. Και τον αφήνουν απλήρωτο;

Τρία χρόνια έφαγε αποκλεισμό η Παρτιζάν Βελιγραδίου από τις διεθνείς διοργανώσεις. Πολύ καλά της ξηγηθήκανε. Είναι ζημιά στο σύστημα μια ομάδα να φεσώνει. Να κάνει το κορόιδο στα χρέη της. Δεν έχει να πληρώσει το αφεντικό της; Η ομάδα να πεθάνει. Και οι οπαδοί της να πάρουν στο κυνήγι τον μεγαλομέτοχο. Όχι να περιμένουν… μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λέτο πλουτίζει τη φτώχεια του Παναθηναϊκού